打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『原創』小昌打蛇概論【圖片已失效】

凍檸水 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

勁人你咁快又有咁多二轉啦 =口=.....變態

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by DicKY~” at 2006-5-27 13:17:
勁人你咁快又有咁多二轉啦 =口=.....變態

AC 唔係我的^^"

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 風捲殘樓 at 2006-5-27 14:50:

AC 唔係我的^^"

=.=.....咁你自己個ac有寧2未 a_a

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by DicKY~” at 2006-5-27 17:00:

=.=.....咁你自己個ac有寧2未 a_a

未= =v
宜家好少升,,,,

回復 支持 反對

gdgdgd,我孜試下先

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

冇人回!?
推一推.....

回復 支持 反對

頂怪是沒有必要的做法,我2000血昌哥(2x%打抗)
大小場通殺,不過如果係小場上下位,就要出動朝子啦

回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-5-28 12:43:
頂怪是沒有必要的做法,我2000血昌哥(2x%打抗)
大小場通殺,不過如果係小場上下位,就要出動朝子啦

朝子仲慢喎.........

回復 支持 反對

勁!無得彈

回復 支持 反對