查看: 18608|回復: 439
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [注意]樂古公會公告 *****************

關閉 [複製鏈接]
面臨封測開始,樂古公會都要開始著手籌備
主公會會用原先投票冠軍- 翼語寄情 作為會名
分會名會用原先投票亞軍- Newbie 作為會名
分會會長今次我會交給會員日月代理,而我則只會擔任副會
希望以前有玩過私服入過樂古會的,會踴躍支持  

波波字
________________________________________________________________________________________________

此外公會是樂古認可公會

主會:

公會名稱: 翼語寄情
公會會長:
術鏡
公會會長: 雪山肥牛[
副會長]

分會 :

公會名稱: Newbie
公會會長: Po日月
公會會長: 波波池 [副會長]

公會收人準則: 天翼樂古新人舊人 ,任何人
公會收人準則: 天翼樂古版舊人 , 由副會長和會員決定 [較多忙人的會 a.a]

*注意,此公會是分會,不是主會 ! 不會大量收人

________________________________________________________________________________________________

希望透過公會,會更方便我在遊戲內舉辦活動
以及藉著公會,令會員對樂古可以更有歸屬感

回復

我係天翼新人,
係咪唔收得- -?

點解兩個公會名都無提到樂古= =?
回復 支持 反對

主會應該會收 @@"
分會就...暫時對不起了 ><
回復 支持 反對

姐係分會係old人???
我多數會黎下@@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

...又會LO= ="
會名有咩分..台灣..香港...
詳細自己睇之前既會名 投票
回復 支持 反對

主會係吾係會收nakuz人,,,,等我玩到熟d sin有機會入到分會- -"
ps:如果係甘的話,,,,分會d人咪會勁過主會
回復 支持 反對

--”加油啦你地∼∼
哈哈哈......
回復 支持 反對

原帖由 0okelvino0 於 2007-5-21 14:57 發表
主會係吾係會收nakuz人,,,,等我玩到熟d sin有機會入到分會- -"
ps:如果係甘的話,,,,分會d人咪會勁過主會

唔會...
主會全收樂古人 ,唔代表會屎0.0

分會收番之前班舊人 @@"
但係全部都係0 LV開始 = ="唔會有邊個特別勁既...

我地都係同盟會 !! 唔好咁諗
回復 支持 反對

希望d老手吾好排斥d新手la..我地真係咩都吾識= =
回復 支持 反對