樓主: [H]stevencc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

為你破解dark bow 之謎

關閉 [複製鏈接]
原帖由 fightman08 於 2007-6-12 10:38 PM 發表
i bought it from 2.5m!!!a noob sold to me:lol

好一個speculator

犀利,你件野升值約3m:lol
回復 支持 反對

有冇人sell 比我 3m 呀
回復 支持 反對

唔知道究竟需唔需要做任务呢 = =?
睇过咩时候再次跌到番落2.5-3M我都买把番黎过下瘾:lol
因为听stevencc兄讲好过crystal bow而且照睇应该唔使维修
两次既damages and special att 就凭呢点就够晒吸引人
回復 支持 反對

淨係個樣都夠吸引-.-

本身我仲以好快會跌價  (因為見 steven哥哥 打左幾日都有幾把)
點知宜家仲升緊
我聽人話 dark bow 唔算好好好好 rare
但因為打 dark beast 要付出好多野  (大量金錢同時間)
所以個價宜家一直都處於高處

回復 支持 反對

第5把

打Dark beasts 太苦悶啦
要停打一段時間.....

回復 支持 反對

點解會咁多rune 野,..唔同係drak beast drop?

Slayer 90 ..最少兩個月啦..仲要升combat..我覺得 4-5m就差唔多
回復 支持 反對

4-5m 我就唔夠cash 買 guthans =口=
又要迫我 merchant啦 囧
回復 支持 反對

今日跌咗去4m啦.
想當年whip出來嗰陣好似係12mil?之後過咗成年先跌到去5mil,之後又過咗年幾就係e+個price啦.(唔係好記得)
話時話聽講duck bow射一下都冇magic short 射兩下快波.
回復 支持 反對

原帖由 goodericdong 於 2007-6-15 21:29 發表
今日跌咗去4m啦.
想當年whip出來嗰陣好似係12mil?之後過咗成年先跌到去5mil,之後又過咗年幾就係e+個price啦.(唔係好記得)
話時話聽講duck bow射一下都冇magic short 射兩下快波.

唔好意思!新手一问.乜当时whip刚出黎既价钱价值成12mil架?
是未真架?从我接触RS开始以黎只是知道whip最高价钱是去到2mil-1.95mil.
而现在whip呢个价钱未已经跌左成8-9倍 = ="
回復 支持 反對

原帖由 Seven-eleven 於 2007-6-15 23:59 發表

唔好意思!新手一问.乜当时whip刚出黎既价钱价值成12mil架?
是未真架?从我接触RS开始以黎只是知道whip最高价钱是去到2mil-1.95mil.
而现在whip呢& ...

以前 whip 出個時 得 一小撮 人有85 slayer (未有wild pie)
所以whip 那時是極度短缺
而且whip 直到現在還是最好的melee weapon

但現在有成3k players 有90 slayer, slayer lvl 86-89 有約6-7千 食舊wild pie 就可以打dark beasts
而dark bow 算唔上係最好的 bow
回復 支持 反對