打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [活動]樂古與官方聯合舉辦 - 誰是心算王 問題發問區

關閉 [複製鏈接]
算....呢個禁唔禁裝同其他人呢個問題係無可能會解決....
我唔會再討論呢個問題.....想用就用啦........
不過我希望唔會有人係比賽/完結時比人投訴話比人撞所以輸.....
比人撞呢樣野我唔相信會練到比人撞唔到........

-----------------------------------------------------------------------------------------
我依家有一個問題.......
呢個係心算王大賽....如果比賽時有人講答案敢點先?
敢咪比賽的意義?????
你地會點樣解決
回復 支持 反對

我 想 問 個 場 會 唔 會 早 開 同 係 咪 有 set pw
遲 入 要 遲 幾 分 鐘 ?!
仲 有 lag 機 同 彈 game 係 咪 當 棄 權

回復 支持 反對

原帖由 灰鼠仔 於 2007-7-11 13:36 發表
算....呢個禁唔禁裝同其他人呢個問題係無可能會解決....
我唔會再討論呢個問題.....想用就用啦........
不過我希望唔會有人係比賽/完結時比人投訴話比人撞所以輸.....
比人撞呢樣野我唔相信會練到比人撞唔到 ...

關於提水方面, 是禁止的

無論是否給予正確的答案, 工作人員都有權把犯規的參賽者取消資格的

原帖由 hinhin2006 於 2007-7-11 14:04 發表
我 想 問 個 場 會 唔 會 早 開 同 係 咪 有 set pw
遲 入 要 遲 幾 分 鐘 ?!
仲 有 lag 機 同 彈 game 係 咪 當 棄 權

我們會在分組後, 向每組派發不同的密碼作比賽入場用
若果有參賽者惡意洩漏密碼, 我們也會把有關參賽者取消資格

只於如果房間開設後15分鐘仍有參賽者沒有來, 那些沒有來的參賽者當棄權論

最後, 如果參賽者因為lag機或彈game而造成任何損失, 恕不負責

回復 支持 反對

原帖由 龍友 於 2007-7-11 14:13 發表

關於提水方面, 是禁止的

無論是否給予正確的答案, 工作人員都有權把犯規的參賽者取消資格的

你地工作人員唔可以係比賽中踢人喎....
一個人知道自己會比人取消資格.....
一定會繼續提水.......直到比賽完結.....
依然會失去比賽的意義.....
有無D超好ge提意呢?
回復 支持 反對

我地唔係超人
所以冇超好既意見
唔好意思

仲有
e到係發問問題
唔係製造問題
請合作
回復 支持 反對

喂喂,你點知邊個講密碼出去咁勁,講左都唔知啦係咪?
回復 支持 反對

原帖由 ~星星王子~ 於 2007-7-11 15:37 發表
我地唔係超人
所以冇超好既意見
唔好意思

仲有
e到係發問問題
唔係製造問題
請合作

無就敢算啦...
回復 支持 反對

無問題咁就最好了
回復 支持 反對

我仲想問呢

今次個活動係為 樂古 玩跑既會員而設(不包括即日申請的會員)  定係 為在玩跑online的人而設(包括非會員)
回復 支持 反對

原帖由 ka.倫 於 2007-7-14 16:11 發表
我仲想問呢

今次個活動係為 樂古 玩跑既會員而設(不包括即日申請的會員)  定係 為在玩跑online的人而設(包括非會員)

係玩跑既會員而設..
回復 支持 反對