收起左側

[綜合討論] 盜賊pk教學....不喜勿踩=]

賊打仙
賊有95%都贏
不過我試過有條傻仔唔潛=.=比我爆左狂暴+魔爆,4野爆死左=.=

用敏裝+閃影
人地差唔多打唔到你咁濟=.=
用埋傲氣,我隻賊開曬(用埋狂暴)都已經51會心,爆死佢

法系係ec可以同佢鬥~因為ec狂定

賊打法系,緊係唔理三七廿一,先潛,再定,潛2lv,可以影縫1秒果陣出閃影刺,再打到1秒到就潛,就算比佢醒左都未潛到,ec定技比較慢,都未必cut都你潛啦
回復 支持 反對

呢條友講得好好...
如果我一早見到, 我會玩呢隻 game
回復 支持 反對

多謝

多謝你既分享:lol :lol
回復 支持 反對

我新來 - 玩左個幾禮拜 ~
不過已經 (因為咩都唔知) 學左 盜賊狂暴了 -.-
雖然都覺得唔好用 ......
(開頭以為好正 - 點知一開就變番馬騮 ...... 勁無言囉 -.-")

仲發左瘟走去學埋 Lv.2 添 ......

另外 二連擊 我都學左 ......

......

正常好似唔可以刪技能 ......
但聽講 係可以的 - 不過要買點(即係俾真錢) ......

想問下:
通常有冇人賣呢 D 野的(刪技能用的物品)?
通常 D 人放幾多錢?
Thanks ><

回復 支持 反對

上面個位..
係有人買洗點的
大約100m
你收張點自已買啦
都冇乜人放

有人放都貴過1張點
回復 支持 反對

傳聞係 $50 = 199點
就可以洗點 (?)

只不過有人建議
唔係好錯就唔好晒錢洗

所以我仲諗緊

(加上係買都買 另一隻game "黑xx謀" 的 game錢 ......)
(所以正常來講都唔會輪到 曙光點卡)
(除非我突然間發左達 o.O)
回復 支持 反對

點解唔講埋以?lv起限,d招應該學到?
回復 支持 反對

我跟住爆影哥你黎學架,但係我學左2連就冇學影縫,,,駛唔駛洗技???[[onion_48]]
潛行lv2,閃影刺,毒刃,快意擊lv2,傲氣狂怒,蘊氣心流lv3,閃影步法,通體麻痺,毒擊亂舞
回復 支持 反對