打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 夜血團照+吹水帖

原帖由 xdxdlam 於 12-1-2008 12:21 發表
想比虫我打= =??
去海口la...海口大把虫- -+
但我打冇經=3=
咁我真係5知呀ma..
仲要罪我帶升一星期/______\
嗚..................ooy哈人ge/_____\
仲係度奸笑/___\
嗚~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

呵呵
唔指海口有蟲架嘛@@!!!!長谷都有@@仲可以殺死你[email=TIM@@v]TIM @@ v[/email] !!
係罰先岩>v<我都好似打錯左@v@
勁爆奸笑中---呵呵呵呵@o@
回復 支持 反對

回復 51# 的帖子

長谷d蟲殺唔死我@@(元神加盾之後...)
回復 支持 反對

嗚.........................
ooy哈人ge/____\
嬲死你呀.........嗚....T^T
死ooy..竟然要我帶升..仲5係哈我...
嗚..........嬲死你呀/___\
<--喊緊T^T
不過長谷d虫都開始打我5死..同天天戀講ge一樣...
用元神護體+盾...
死ooy仲要係度奸笑...
嗚.............
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 12-1-2008 22:49 發表
嗚.........................
ooy哈人ge/____\
嬲死你呀.........嗚....T^T
死ooy..竟然要我帶升..仲5係哈我...
嗚..........嬲死你呀/___\

叫你帶=>你唔勁帶我升乜@@
讚緊你勁呀@@v
你要快d多謝我呀~~~~
呵呵呵呵~~~~~
勁人快d帶我升lv >3<
回復 支持 反對

野.....................好衰ga...
讚我勁都要用[罰我帶升]黎讚..
不過都THX你呀!!
啜死你>33333333333333333333333<
我帶到一定帶你升@v@
等我呀!!>3333333333333333333333333333333<
啜死你!!@v@
>3333333333333333333333333333333333333333333333333333333<
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 12-1-2008 23:24 發表
野.....................好衰ga...
讚我勁都要用[罰我帶升]黎讚..
不過都THX你呀!!
啜死你>33333333333333333333333<
我帶到一定帶你升@v@
等我呀!!>3333333333333333333333333333333<
啜死你!!@v@
>33333333 ...

我等唔倒啦/   \
即時死亡/_________\
比你啜死/ \
回復 支持 反對

原帖由 ooyukiyuki 於 12-1-2008 23:27 發表

我等唔倒啦/   \
即時死亡/_________\
比你啜死/ \

嗚...........5好死呀../______\
我用5%鐺鐺黎救你/_\
嗚..........................................
我陪埋你死../3\
咁想我點你先5會死呀/3\?
嗚....................................................你死左...冇人理我/____\
咁我留係度仲有咩用/3\?
咁我陪埋你死/______\
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 12-1-2008 23:41 發表

嗚...........5好死呀../______\
我用5%鐺鐺黎救你/_\
嗚..........................................
我陪埋你死../3\
咁想我點你先5會死呀/3\?
嗚....................................................你死 ...

5%扣咁多經  我寧願死左去~~~
嗚/                 \
而家去死
回復 支持 反對

原帖由 ooyukiyuki 於 12-1-2008 23:58 發表

5%扣咁多經  我寧願死左去~~~
嗚/                 \
而家去死

嗚.................
用5%都好過扣晒呀..係咪先/3\?
嗚................................
你真係去死呀/3\?
我陪你死!!!T^T
你死左..都冇人理我la...
咁我留係度仲有咩用wo/__\
我陪你死...
死ooy..等我呀/3\
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 13-1-2008 00:03 發表

嗚.................
用5%都好過扣晒呀..係咪先/3\?
嗚................................
你真係去死呀/3\?
我陪你死!!!T^T
你死左..都冇人理我la...
咁我留係度仲有咩用wo/__\
我陪你死...
死ooy..等我呀 ...

我死上天堂T^T
你搵夜夜佢地咪得LOR~~~
係你啜死我-口-
又話唔比我死/   \
玩殘我/  \嗚
回復 支持 反對