查看: 3992|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 本人永別曙光88啦

本人永別曙光88啦

我因之前電腦壞了     成個月冇得玩        夜血既朋友   88         我去左分團

e家好像咩都唔知    又小人識         又唔係太知價           玩都冇什麼意c      

又要考試        又成日要出街           又要讀書                玩玩下又成日比人煩

又同人嘈完         e家又好像冇咩玩         去天靈都冇人         又好多人昆人         

曙光永別吧     以後我都看不到曙光了         心情又不太好       有時間先on下     or掛攤         

乂小樂       大門         哥哥        妖狼          虎卡超           以想不到什麼真正的朋友了
回復

5比5玩\./
你5玩..以後你玩返5好叫我幫你升!!!
你自己打過d咩ga= =?
玩了曙光成5個月啦   時間過得真快     有開心的    傷心的
識了一班朋友  他們就是我的團友    和一直支持我的人和和我玩多人
如果有一天    沒有了他們  我想   我真的會放棄曙光
我真的有想過放棄曙光  可是我見到我這班   對我不離不棄的朋友
我就不忍心放棄他們  我要多謝的人就是他們

你5忍心放棄你班fd...咁你又話5玩??
用下你個腦諗下先la!!
嘈完又話5玩...係咪人黎ga?
回復 支持 反對

你都唔玩啦=.=
咁又少左個人密我咖啵@0@
回復 支持 反對

見 大家咁   我又冇咩玩         e家玩下曙光   不過只在分團     自己玩(玩手指xdd)     

自閑中

回復 支持 反對

你錯字@0@  你可以找我傾計咖@0@
回復 支持 反對

原帖由 草女 於 6-1-2008 09:45 發表
你錯字@0@  你可以找我傾計咖@0@

你成日唔開密朋   有時又唔係本人   找你都難     點找你傾計
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 6-1-2008 09:22 發表
見 大家咁   我又冇咩玩         e家玩下曙光   不過只在分團     自己玩(玩手指xdd)     

自閑中

玩手指= ="
你都仲笑得出=_=
琴晚好x火= =
得閒想搵人帶叫我= =

係wo...你係咪話叫我同狼講呀??
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 6-1-2008 11:31 發表

玩手指= ="
你都仲笑得出=_=
琴晚好x火= =
得閒想搵人帶叫我= =

係wo...你係咪話叫我同狼講呀??

sor  sor    大門加左我入團啦           我玩番啦    ok?????????
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 6-1-2008 11:53 發表

sor  sor    大門加左我入團啦           我玩番啦    ok?????????

=____________=
玩返就最好....
我e+都on曙光=3=
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 6-1-2008 11:56 發表

=____________=
玩返就最好....
我e+都on曙光=3=

好^^          我地一齊玩^^
回復 支持 反對