打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] PC GAME WEEKLY曙光稿_1 (幻術篇)

原帖由 飛特 於 7-1-2008 17:31 發表

用定用訓你用盜點打~__~?隋非miss左ja
真係講定到,你出得黎都比人訓左先了=_=仲邊有咁多時間比你潛?
冇記錯幻招訓可以話係出得最快,同埋就算你岩岩潛到,呢隻game計四寫唔入
你岩岩潛到都會中訓~miss另計

何必要嘈-3-
小弟係響半年前打...賊果時都未知有咁勁...
因為各位不必響本PO留下一D唔好既語氣
回復 支持 反對

你潛果下唔訓你  你出黎放技果下都訓硬你了- - 唔好以為盜真係pk最勁

你出黎放技果下 就算兩隻一齊中技  你中訓我中定  但係訓係40秒  定有幾多秒? 俾盡你7秒la~幻都嬴你- -
單p唔會用大毒- - 有大毒唔會真係屈曬

做幻c...最緊要反應快  識岩時間訓人.....
回復 支持 反對

唔好傻   潛左先入去        我潛左   我出黎佢都唔知  咩事          加上  幻c係秒到

我定人可以定到成20秒影縫5秒閃影刺5秒大定5秒    用曬e幾招之後    影縫回好又5秒          賊重可以  用神布 如果你一訓唔到   你又死
回復 支持 反對

- - 你咁做係咪叫偷襲!?

就連單p都唔識  唔公平既pk 邊有人同你玩?
回復 支持 反對

原帖由 鬼乂 於 7-1-2008 17:56 發表
- - 你咁做係咪叫偷襲!?

就連單p都唔識  唔公平既pk 邊有人同你玩?

錯  潛係賊既特色唔叫偷襲   加上先法冇定技  你同先法p個時係咪唔可以用定技先      先法有x晶   咁係咪又唔可以用  

咁係咪一定要戰同戰   賊同賊咁打    重要    加d點一樣先ok          大把同我玩
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 7-1-2008 18:30 發表

錯  潛係賊既特色唔叫偷襲   加上先法冇定技  你同先法p個時係咪唔可以用定技先      先法有x晶   咁係咪又唔可以用  

咁係咪一定要戰同戰   賊同賊咁打    重要    加d點一樣先ok          大把同我玩

唉....嘈咩野姐...一個賊係可以屈機..不過唔表代幻術唔得!!!!
幻術唔係只係可以訓...仲有好多強技之後學...
等有人升到上74就知幻術有幾勁...

我唔排除賊可能係PK殺手...不過都係果句..唔表代幻術唔得
回復 支持 反對

同你嘈都曬氣- -  

你都識講人地都唔知乜事 咁姐係就連人地想唔想同你單p都唔知 你咁做 乜魔職都死架la∼跟本唔洗玩 係咪? 之後人地食水 你又可以話人地奸架喇- -
回復 支持 反對

原帖由 鬼乂 於 7-1-2008 13:18 發表
魔盾.....唔係想像中咁好用- - 對幻...同時間入夢先...就算你入夢完人地..開魔盾打人..人地入番你 都係曬左- -   對ec...定身..30秒魔盾冇了...(60lv可以連定!?)  對法師比較有用d..人地冇定 跟本就係屈住隻法黎打.. ...

我唔係太認同你講既說話...魔盾係對所有職業都有用...只不過你你用既時間岩唔岩姐...
唔講魔盾...沸血你太睇少佢...打戰士既時候佢就係「王」.....冇沸升你就算用暗影果D技都比較慢..
佢既作用係用黎第一招就打..之後同暗影月影屈機...唔係你所講咁,,,,oRZ
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 7-1-2008 18:30 發表

唔好玩=v=我之前同過盜打,就算你潛左,我坐雲亂飛你點打我=v=?
同埋講明1p1,玩幻玩得耐ga人都一定會醒水出訓吧@@
都係個句,唔計miss
回復 支持 反對

原帖由 鬼乂 於 7-1-2008 18:57 發表
同你嘈都曬氣- -  

你都識講人地都唔知乜事 咁姐係就連人地想唔想同你單p都唔知 你咁做 乜魔職都死架la∼跟本唔洗玩 係咪? 之後人地食水 你又可以話人地奸架喇- -

100%同意.....真係好想識下你...大家有著對幻術既熱情>口<
回復 支持 反對