打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 遇到一點事,有點心淡(希望是我神經過敏....唉)

事實上..打得慢...都5係1種罪..(但如果係帶升ge話就5同- -)
因為佢地都5想打得咁慢...
係佢地個職業本身就係攻/防5高..血5高...要坐回血先回得快..
所以先打得咁慢..
對法系黎講...坐同食水係1定要...
如果佢地5坐ge話..就好大機會會死..(因為法系比怪扣血扣得好快)
仲有..如果你地真係覺得組法系/盜1齊打係打得好慢ge話...咁就5好組隊..
因為好小可能會全組都係戰..同埋如果你地真係只組戰/弓手ge話..咁法系/盜就真係5洗組人..咁對佢地好5公平...
聽5聽就由你地自己決定,,,
只不過假如大家將個角色換返轉...重演返嫌你打得慢..就踢你果段..
咁你地就可以體驗到被踢ge人個感受係點...
p.s 5明就算...

回復 支持 反對

弓都打得好慢的= =
回復 支持 反對

本人是弓手
同意樓上, 打得好慢 = =
通常不能在怪走近自己前殺死牠 , 我就死定了 = = (可能是我只穿布裝/裝廢既關係 )
少血 ....
我如果無 hp 水既話我就要坐...
感覺上, 其他在職打得快 D = =
回復 支持 反對

弓手有時重打得慢過法職
回復 支持 反對

原帖由 上將 於 5-2-2008 18:57 發表
回上面,少血不一定要坐

我每次打怪都用了不少hp水,不用坐...而且盜又有定怪技(回也快)
再加上用寵打....絕對沒問題...不慢

ps.但我也agree,盜少血少防...但這是特色-.-,(騙帖的回答...)

:lol 里種職好有前途.....上將加油升上去
回復 支持 反對

手打既話-  -  戰一定唔夠魔職同弓 打得快

我之前用幻升LV- - 我打3隻=隻戰打2隻   只要隻魔職係手打慣既話  
坐既機會唔多  再加上~~~狂暴   呢樣野係清怪最快既時間  魔職殺怪 隨時4下一隻變3下/2下一隻 而且一半以上既機率會心埋 2下殺一隻都得 仲有~我升果時 仲會拉一堆黎...一個大範炸落去  成堆死-.-  幻加法 兩隻手打係升得最快
而弓手- - 有遠攻技放  特別係泣血同火炎 ....清怪好快
盜- -...同戰差唔多既清怪速度~不過有遠定技~同毒 清怪唔差

以上既野~~以手打為先  外掛既話- - 算把LA  個個都話戰快架喇
回復 支持 反對

邊個蝦你呀上將 我次次組你架wo~
回復 支持 反對

人渣= =
你冇睇我之前個回覆咩= =
果時我果組個組長佢以為上將就係上校..
所以先組左佢
但後來佢見到上校個職係盜..(因為上校佢係戰士..)
佢先知佢原來係認錯左人...
所以先踢左佢..

回復 支持 反對

上將 , 算吧
現在曙光2 已經不再是初出的曙光2
條條友都係手土土卜
咁日高人1lv 依家低人2lv
回復 支持 反對

盜清怪一定唔會慢..
手升者就更加不會慢.
踢你既人只系佢地無知,又或者真係認錯人= =+
回復 支持 反對