查看: 2455|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 放野

45虎盜(有哂神裝, 有浮鬼2式+3物, 少量45弓)

45龍仙(冇神裝, 有浮杖2式+18+18, 古靈杖4式+3+18*2會心)

+2飛螳, +3哈姆, 64塔劍(56+56+56), 1日星盒/3日星盒

意可以係入邊+ 幻想卍商人好友/密  或者 都可以係度講~

不過只要曙光錢/or 可以 換ac [要電交]

價錢自己出=]

回復

45虎都唔廢呀....不過我應該最多2個星期就升到...
回復 支持 反對

知你勁啦@v@

比細佬搵餐食啦...

一係你幫我收左佢

你咪唔洗用2個禮拜:lol
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

45賊咩名,幾張點呀
回復 支持 反對

你出啦...........
回復 支持 反對

回復 頭位 的帖子

你收左人地個ac@.@?
回復 支持 反對

有沒得換HEAT Project  少將換你曙光2.45龍仙
回復 支持 反對

原帖由 .小夜﹏ 於 18-2-2008 22:20 發表
有沒得換HEAT Project  少將換你曙光2.45龍仙

我都想放我個少將牙...
用曙點換啦>333<
好平架咋xp
回復 支持 反對

+我msn:asaki-fung1517@msn.com
回復 支持 反對