查看: 2115|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩曙光半年(?!)的感受-0-?

曙光..,一開始係落7仔見到買自由斟 就開始玩了

果陣..因為覺得悶悶地..所以日日都係玩一陣

去到7月頭..我就再玩...就睇到..原來虎可以轉戰士 盜賊 和 仙法

那我就選了盜賊

一來覺得個名型..二來好似好好玩

果陣唔知點樣諗呢個名出黎..真係唔知...

之後去到22LV..去到拓浪平原..有個人就組我升

我係咁叫佢..都唔應我

我就發覺...佢好似用XX咁既(果陣我同學都係度-0-)

之後佢返黎..我就問佢..點解岩岩唔應機

佢就話:用緊曙光XX(外X)

我就o左咀了-____-以為曙光冇外掛..點知....囧=]

之後佢問我要唔要..我咪問佢拎黎睇下-0-

點知一用就用到呢家51lv...........

可能外x已經荼毒了一班曙光朋友吧(包括我吧..)

去到夜晚1點幾..可以話係oO戀之雪Oo 入面冇哂人...

果陣..想搵個人吹下水都唔得

我第一個團個名就唔記得..但記得團長係淚兒..

第二就係UG...果次...同。東〞 乂牛油牛乂(一手) 呀東 果班人一齊走出黎..自己出黎開個團..團長係牛油牛一手._.算係一個轉捩點

第三呀....算係暴雪吧-_-

最後都係去到戀之雪(已退了..無奈地..團入面有80%人唔識)

之後爆到49LV..就開始對曙光...有D悶...所以..就唔玩LU~.~

到12月..又上返曙光..眼見阿永依家都77LV了(表弟說的)

心想:永升得真快

唔講咁多

聽日可能再打既...話哂係曙光識左一班朋友

另外..多謝爆之影..我玩返曙光就帶我升到50(50後要比M石佢先肯帶到我52!)

一班朋友:淚兒 666 百日肥仔<-XD 永 臭冷龍 呀東 牛油牛一手 。東〞 沙羅

影乂傑一手  天 長 *爆膠影a_a  其他唔記得了..有缺漏在此回復我吧..

可能以上有一半口語一半書面語a_a小六是這樣

以下係我同冷龍係夢之既無聊圖;P ;P

回復

甘都有我份既= =???
回復 支持 反對

點都識你嘛-     -"
回復 支持 反對

我差唔多放棄曙光甘濟
只係升lv同埋得閑打團p
回復 支持 反對

同冷龍玩夢之咋呢排~
回復 支持 反對