查看: 1485|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家覺得 緣聚天涯 呢個團點???識我ge入一入黎

本人覺得d人好賤lo~同團ge人都比距放王.........果陣我差唔多升.....比距攪一攪......唉.....
so,我e+走左團,去左夜月,希望快d入到血啦^.^

仲有,大家小心d  乂鼬戎乂  同  精力白虎  <-----呢2個人,死白虎就昆左我100m,果個就昆左我1張點........ 慘無人道,有d想退出曙光(想姐)<---退唔退出好??比d意見

回復

D人好淆底- -
又係得把口個D
回復 支持 反對

e..
精力白虎..我識佢..我5記得左佢係邊個ge分身..
乂鼬戎乂..5洗講..1向都係賤人1個
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

精力白虎<---好賤嫁....上去  咩(尸月 空白3)距,距話,你係邊個??我唔識你,再煩我同gm講<--好賤格
回復 支持 反對

佢鍾意同gm講咪同gm講..
反正gm..狂密佢都係5會應人ge..
回復 支持 反對

如果個幾條友無錢到要昆你果話咁你就當乞衣咁捐D錢比佢啦;P ( 人地就係知佢自己係窮鬼你係曙光大富豪嗎:lol :lol )
回復 支持 反對

你係第二個forum話1000m既= =...
回復 支持 反對

e+我想退出曙光,比d意見黎,退唔退出好?
如果真係退出......有冇人收我ac???
本人50lv龍戰<--內有50+3雲,40星河一套(有披盾),50幾m,50lv浮鬼武器等等
可用勁舞點換<---本人在澳門,交易唔係好方便
回復 支持 反對

放王果條友..咪理佢la...
乂鼬戎乂,<---e條x街..個個都5 like佢,,
精力白虎<--如果佢再話你再嘈就同gm講ge..咪由得佢..gm都5會長期on曙光ge= =..佢(8+1)up姐- -

總之..照玩返la= =
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

E+我玩曙光都唔知為咩....
之前就話有目標:變3街龍
e+,漫無目的
日日係天女吹水
有時仲無啦啦比人打<----又無得罪距,無啦啦又黎打我,打完仲話我垃圾
注意:距係2個50圍我1個<--仲話我  冰之垃圾<---真係好火
唉....................
回復 支持 反對