查看: 3038|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天翼還有未來嗎?

見到天翼搞到咁樣..我都好心痛..!
呢隻係我玩既第一隻game~而又最好玩既一隻game!
但係最後都係因為外掛既問題而沒落~

希望1d用外掛既人..
可以諗下唔用外掛既人的感受!!
唔好把快樂.建築在他人身上~
唔好只顧自己既開心~而令一隻咁好既game沒落!
唔通.大家手動一齊玩唔會好過同電腦一齊玩嗎?
就算係難up lv.但人地都係一樣..
想高lv..就要用自己努力!.....(呢個世界係無免費既午餐喔)!
唔通.唔可以對別人公平一點嗎??

真想念以前的天翼!!!

最後.希望天翼[[還有未來]]可以回到以前沒有外掛的美好時光!(就算有1%的機會.我都會期待)
單選投票, 共有 44 人參與投票
36.36% (16)
63.64% (28)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

冇未來嫁啦..........
冇外掛都有bug.......
回復

外掛問題雖然嚴重,但代理對遊戲採取既態度都好值得我地去留意

PS"唔好把快樂.建築在他人身上~"<---?
回復

原帖由 keipun0921 於 17-3-2008 15:54 發表
冇未來嫁啦..........
冇外掛都有bug.......

歸根究底
就係玩家的素質問題
代理商是另一問題
回復

爛橙的處理態度同手法
同岩岩帶天翼返黎時180度轉變
佢仲係咁搞
天翼當然無將來啦
至少由07年9月起都無玩過
最多上去睇下隻人物
然後朋友被盗的事件又重現腦海中
跟住黯然咁offline
回復

同以前既代理商一樣   再唔行動既話   天翼好快就會變成全自動遊戲既la
回復

算啦..預左
回復

玩家和代理商是兩個問題,兩個也是導致天翼沒落的原因
似乎玩家們使用外掛的情況的確很嚴重
舊天翼也是因為相同問題而關閉,而那些玩家仍然不顧他人而使用外掛,我想他們也知道天翼將來的結果
不過,每個遊戲也有人使用外掛,天翼的情況如此嚴重,看來也是橘子管理不善而該負上的責任

嘛,這只是偶的怨言(汗
偶沒有玩舊天翼,不過真的很喜歡這個遊戲
父親禁止玩遊戲後,偶仍然有偷上線,不過後來真的忍受不了外掛而離開
最後只可以看別人的天翼同人圖了
總之,真的很失望
回復

其實都仲有希望既...
天翼原本係隻好game  (雖然升lv係耐左d  令到有好多人都退出/用外掛)
而外掛既人 大多數都係台灣人  (香港都有人用 但無台灣人咁多,,
如果橘子開個香港專用ser and唔好咩都唔理,,(講真唔知橘子係道做咩 又唔捉外掛 正係道收錢..
回復

有希望既
只要臭橙認真諗下
唔好成日掛住搵錢..叫人買點..
掛住整新game
理下天翼..ban下外掛...整番好d bug
其實仲有希望既..
唔好咁灰啦...我而家都係升下lv(少部分)
跟住係城傾下計囉``
回復