打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼]三國志11+威力加強版(已測 可下)

仲係唔得喎,我覆蓋哂佢都話我未入個cd= =!
回復 支持 反對

你係咪威力加強版?
個免cd補丁係要威力加強版先得
回復 支持 反對

要覆蓋原本果個- -
都幾麻煩喎...不過為左玩...冇辦法啦
多謝樓主先
回復 支持 反對

裝完開彈左e個野,點好?
回復 支持 反對

謝謝分享``

謝謝分享``

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]神之判官 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

終於比我搵到喇......正

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
[H]神之判官 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

版主有冇種啊,我呢到dl緊,但係得1個唔俾我下載既種,麻煩你補下得唔得@@?
回復 支持 反對

原帖由 alan310895 於 3-5-2008 01:50 發表
裝完開彈左e個野,點好?

[修復工具] 出現【該記憶體不能為read】的解決方法

【軟體名稱】:Reg DLL小工具
【軟體語言】:繁體中文
【軟體類型】:防護軟體
【檔案格式】:rar
【檔案大小】:225 KB
【上傳空間】:easy share
【有效日期】:空間自砍
【檔案來源】:程式製作 by G.S.K

【軟體簡介】

0X000000該內存該記憶體不能為read或written的解決方案 的解決方法
相信許多人都為「該記憶體不能為read或written」而傷腦筋,
尤其當你時常安裝和移除軟體,這情形更是常出現
明明電腦很順,但想開啟某個檔案,就會跑出這訊息,實在令人火大
大家不妨試用下列命令重新注冊所有的dll
開始>>>>執行>>>> 輸入cmd 按「確定」,出現DOS窗口,在命令提示符下輸入
for %1 in (%windir%\system32\*.dll) do regsvr32.exe /s %1
如果怕輸入錯誤的話,可以複製這條指令,然後在命令提示框點擊左上角的c:\,再貼上此指令便不會輸入錯了。
在飛速滾屏完全靜止之前,先別著急啟動其他軟件程序,先耐心等一會兒,因為此時dll們還在找位置。
需要一至二分鐘的時間注冊,請耐心等候完成。
經測試幾台電腦,果然有效!

下載:http://w15.easy-share.com/10357151.html

原帖由 lam_lam 於 18-6-2008 19:18 發表
版主有冇種啊,我呢到dl緊,但係得1個唔俾我下載既種,麻煩你補下得唔得@@?

我刪左......冇得補,sor
回復 支持 反對

點解我按遊玩三國誌11
佢彈左句Please login with administrator privileges and try again
同埋個免cd補丁點用嫁
回復 支持 反對

"請用有管理員權限登入後再試一次"

將個免cd檔覆蓋原本果個就得
回復 支持 反對