查看: 4647|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 離奇想法-.-樂古曙光版集體寫信再投訴GM

如題= =我想群眾力量會給GM對未來的曙光一點啟事

p.s. 我要去大陸 囧, 星期六返"
回復

曙光接得埋@@
算唔算啟事
回復 支持 反對

1.LV太難升..搞到通街都係外掛
2.抽野勁難抽中...比我GE感覺似係呃錢多D
3.合野勁勁勁難合..整到合成機率咁低..都係想我地買點之後買防爆姐..1句..都係想呃錢
4.掉寶機率太低...打神裝..用埋寶槌..打超耐都冇裝出(就算5係打神裝..打塔開埋寶槌都係打超耐都冇野出..我之前打塔..開埋寶槌..打勁耐都冇野出..淨係識得出傷藥)
5.太小活動..就算係搞活動..都只不過係搞放煙花..睇都睇到悶LA..學下台灣曙光咁搞多D活動咪好
6.點解台灣曙光有電子報而香港又冇呢??台灣曙光份電子報..入面仲係可以抽獎
只諗到咁多...............................

P.S完整版係8#

回復 支持 反對

打神莊開鎚冇用  係打塔用嫁

其他我都認同
回復 支持 反對

一定要投訴某人~- -
成班人打去嘈gm就羅得番個ac

仲有天理既咩-0-
回復 支持 反對

支持鬼鬼
不過聽聞!!
佢係用點數+500字買返個ac的
回復 支持 反對

agree鬼鬼& lamlam
lv我已經升到唔想再升...好辛苦
鬼鬼,曙光係唔會同你講【天理】
gm永遠是『對』的=-="
回復 支持 反對

搵左成十幾頁..終於搵得返以前打過ge野= =
原整版:

1.LV太難升..搞到通街都係外掛
2.抽野勁難抽中...比我GE感覺似係呃錢多D
3.合野勁勁勁難合..整到合成機率咁低..都係想我地買點之後買防爆姐..1句..都係想呃錢
4.掉寶機率太低...打神裝..用埋寶槌..打超耐都冇裝出(就算5係打神裝..打塔開埋寶槌都係打超耐都冇野出..我之前打塔..開埋寶槌..打勁耐都冇野出..淨係識得出傷藥)
5.太小活動..就算係搞活動..都只不過係搞放煙花..睇都睇到悶LA..學下台灣曙光咁搞多D活動咪好
6.點解台灣曙光有電子報而香港又冇呢??台灣曙光份電子報..入面仲係可以抽獎
7.淨係識得出新產品..又5理下個game...
8.打怪d exp太少...搞到升lv都難左好多..
9.曙光出新裝..只係將d舊裝個色改左...之後就出..(80lv裝都有5小係將d舊裝轉色..但我好鍾意果套刺客裝-v-)
10.好多時d節日做ge任務..出d怪都好小...搞到個個都要搶怪黎打..
11.仲有元氣舖d野太貴...一個忘塵都要199點...防紅又係...199點先得果2條= =
12.元氣套餐入面d野太廢...簡單d黎講係呃錢..
回復 支持 反對

完全無錯= =~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

等我都寫返封500字大大條gm先
回復 支持 反對