打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手玩maple用咩職好?

回復 40# 的帖子

請踏上初心者之路  ..
回復 支持 反對

咁又係..但係戰士係呢,要行埋去打,有時會狂撞..但其他可以遠攻,咁就唔會行來行去,煩
咁如果聽你講,有錢玩咩,沒錢玩咩?玩兩個職囉,一個搵錢,一個玩勁野
咁點?咩職好?好似果個叫我玩高幸賊果個...我沒要求,升lv快玩咩?唔怕悶又點><?
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 14-4-2008 19:41 發表
咁又係..但係戰士係呢,要行埋去打,有時會狂撞..但其他可以遠攻,咁就唔會行來行去,煩
咁如果聽你講,有錢玩咩,沒錢玩咩?玩兩個職囉,一個搵錢,一個玩勁野
咁點?咩職好?好似果個叫我玩高幸賊果個...我沒要求,升lv快玩咩 ...

==我神早咪咁講囉又唔睇--
我打講多次....

先開一個僧 好處係成本算低,可以賺好多錢
因為2轉之後有補血而且又有魔吸可以完全唔洗水
到你賺夠錢之後 大約賺到1000w到果時(好快就賺到...)
就做下奸商 即係低買高賣( 好好賺^^)咁樣 錢搵錢 錢搵錢....
應該2個月最小就可以50-60 lv同大約有5000w
咁你就可以開過高幸鏢(一個字爽)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... &extra=page%3D1
呢個網教哂你點玩高幸 本來係for你可以冇錢玩
但既然你有5000w做本 就可以用d勁裝,勁鏢
鏢賊係最好玩既job(我覺得)

有咩講錯唔好凸我
覺得好就比個good我^^
回復 支持 反對

原帖由 清志 於 14-4-2008 21:56 發表

我打講多次....

到你賺夠錢之後 大約賺到1000w到果時(好快就賺到...)
就做下奸商 ...

多謝,當然very good啦! 但咩係w?僧點升?加咩?你post埋比我= =''可以?
回復 支持 反對

僧==我未玩過
你爬爬文之前應該有
呢度d人應該都會教
w=萬
回復 支持 反對

唔好講咁多理論啦
你自己試下咪知得唔得囉
回復 支持 反對

算啦,都叫幫左,1000萬= =囧你,仲要2轉先得,咁之前咪又好難?
仲要50-60lv,2個月= =會唔會悶死左都唔知咩事
回復 支持 反對

咁不如唔好玩了[[tk_18]] 唔岩你玩
回復 支持 反對

原帖由 清志 於 14-4-2008 21:56 發表

我打講多次....

就做下奸商 ...

做奸商冇經驗既
你估真係咁易奸到4000萬?囧

我奸左幾個月都係奸左幾十萬[[onion_41]]
回復 支持 反對

要多錢,其實假的吧?maple設計比你搵錢再升咩...係d人搞到咁貴咋wa
唔理,乜都照玩,除左劍士
回復 支持 反對