查看: 4780|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]你地間屋企有冇佢的存在呢@@?

關閉 [複製鏈接]
就係e隻野la.......[[yoyo_179]] 好噁心ar....= =[[yoyo_174]]

遠睇.....[[yoyo_179]]

放大d 睇下先@~@"[[yoyo_170]]

p.s隻野都有11cm ga..- -|||(同我隻龜一樣長....= =| (佢可吾可以比龜龜食ga@@?))

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
USA5195lok + 3 原創主題

查看全部評分

回復

呀呀呀~~~   好噁心呀!!!!
我從來都冇見過壁虎架!
嚇死人喇![[yoyo_137]]
回復 支持 反對

有呀有呀!!
佢地好可愛架@@
我小456(唔記得邊年,我而家中五--)第一次見到有隻野o係我屋企
之後我呀爸趕走左佢(無殺死佢),點知過左1~2日又返返黎(o個時以為有第二隻)
之後再趕走,黠知一兩日又返返黎,之後就肯定係同一隻!!
而且仲o係我屋企洛地生根--
因為有次我去廁所唔小心3門夾死瘧一隻仲可以睇到內臟既BB--
黠知過左一排爆爆下石見到有一隻o係廁所牆到走左去唔知邊到--
之後開始集以為常佢有佢食虫我有我做野--
(幾個月前先見到有隻壁虎BB o係牆到爬左入一張書枱後面)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
USA5195lok + 2 回帖

查看全部評分

回復 支持 反對

我屋企有喇"
我都唔驚既,成日捉佢- -"

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 XDD]]]* 於 9-5-2008 05:20 發表
我屋企有喇"
我都唔驚既,成日捉佢- -"

咁勁@@[[yoyo_192]] 捉到佢@@ 佢地行得咁快....[[yoyo_186]]

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

捉到佢咁勁--
佢地好怕人架喎--
而且又走得快
+上佢地爬既地方可能係牆/天花板到,你點捉@@?
唔通你有養開既-v-? (真係會有人養,but叫守宮,有少少唔同)

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

呢隻野好耐冇見過喇~
對上一次係去camp時見到的

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 黑天使•暗靈 於 9-5-2008 14:14 發表
捉到佢咁勁--
佢地好怕人架喎--
而且又走得快
+上佢地爬既地方可能係牆/天花板到,你點捉@@?
唔通你有養開既-v-? (真係會有人養,but叫守宮,有少少唔同)

我都只係做過, 次咁大把...... 可能果隻蠢d..@o@

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我屋企冇ar~~番大陸就好多:la- -

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

吾好比我見到佢 -___- ... [[yoyo_174]]

評分

查看全部評分

回復 支持 反對