打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢幾日升LV既少少心得`

關閉 [複製鏈接]
仲有第3個問題,豈豈ch左個post,同咩係ftp?

tele個trick我用唔到,係幾時用?姐係無afk after(打緊monster定咩)

回復 支持 反對

原帖由 lex 於 10-6-2008 15:03 發表
1 咁咩係afk??仲味答我-,-
2 TRICK個到你話用trele,咩tele 先
3 y use LEADER BOOTS ?唔用fighting boots?

afk都5識...
回復 支持 反對

away from keyboard...
回復 支持 反對

tele 個 TRICK 呢 你幾時用都得 但要時間長左先得 如果你淨係 係2個SPOT之後就用,,
咁應該會TELE走你.............. 應該係要去哂4個SPOT 留大概25-30分鐘先會用到..

AFK 即係 AWAY FROM KEYBOARD 唔洗點睇RS個畫面...............

FTP 即係 FREE TO PLAY, 講 NON MEMBER..

FIGHTING BOOTS會DECREASE ATT BONUS...... 所以係 LEADTHER BOOTS最好..
回復 支持 反對

+DECREASE ATT BONUS...... 唔好咩,LEADTHER BOOTS可以max hit?
回復 支持 反對

-,-.........................................................................
睇黎你唔明我講咩-_-
都decrease點會好?.....,
用leader boots可以max個def bonus 唔係 max hit- -;
回復 支持 反對

果到d spider 都扣得好多同好密咖喎 = = . . .各位小心

重有想人幫幫手 , mem 玩 pc 幾耐先可以由85str升99str [大約]
回復 支持 反對

我有個問題= =  知唔知佢幾耐就會 auto log out?
回復 支持 反對

原帖由 noobownage226 於 11-6-2008 16:08 發表
果到d spider 都扣得好多同好密咖喎 = = . . .各位小心

重有想人幫幫手 , mem 玩 pc 幾耐先可以由85str升99str [大約]

pc using pc world (110+) from 83 to 99, i think need 3 weeks, but i just play 3hrs each day =]
回復 支持 反對

原帖由 qaswqasw 於 11-6-2008 21:04 發表
我有個問題= =  知唔知佢幾耐就會 auto log out?

如果我無記錯 大約係十分鐘
回復 支持 反對