打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 戰鳳兵法-----拿起你的雙刀來[西2教學]【圖片已失效】

我成日都會沖去dbug位,姐係樓主最後戈張圖,有無方法可以沖返出黎-o-
回復 支持 反對

毛名哥你真係勁=  =
好多謝你既分享
回復 支持 反對

原帖由 IC2006 於 27-6-2008 01:54 發表
我的小西還在努力中=,="
現在只是100lv._."
十分難升

有錢收張解封比佢用就好好升==
回復 支持 反對

我隻西2(11x lv)曾經挑戰冰血神而且仲win埋~(唔係一下秒冰血個時)
不過係打左無數場~
西2都幾勁~~
招幻影冰牆都幾屈下(只限近攻)
不過要整都好煩~
西2有個bug~佢沖過個d地方如果比人放技,隻西2會扣血(囧~~

回復 支持 反對

毛名又o係道屈機==
路過炸
唔駛理我
回復 支持 反對

原帖由 小。軒 於 27-6-2008 15:33 發表
我成日都會沖去dbug位,姐係樓主最後戈張圖,有無方法可以沖返出黎-o-

我只係試過一次比冰血巫師瞬移番出黎

但如果係場下方既bug位既話可以貼住懸崖向下衝
可以衝番出黎

原帖由 tony04024 於 27-6-2008 20:09 發表
我隻西2(11x lv)曾經挑戰冰血神而且仲win埋~(唔係一下秒冰血個時)
不過係打左無數場~
西2都幾勁~~
招幻影冰牆都幾屈下(只限近攻)
不過要整都好煩~
西2有個bug~佢沖過個d地方如果比人放技,隻西2會扣血(囧~~

同時 西2開始衝果點會變成移動不能
所以理論上用突擊都可以做出幻影冰牆既效果
回復 支持 反對

話時話
你地有冇試過西二車車下唁見左同車車下車左3/4隻西二出黎?
西二之前成日一出技就唔見左
搞到要走佬.....
變多左3/4隻西二出黎我都係試過兩次
都係好耐之前
回復 支持 反對

原帖由 jeffbernardo 於 28-6-2008 02:08 發表
話時話
你地有冇試過西二車車下唁見左同車車下車左3/4隻西二出黎?
西二之前成日一出技就唔見左
搞到要走佬.....
變多左3/4隻西二出黎我都係試過兩次
都係好耐之前

原來熊貓哥叫無名哥@@
熊貓哥你不要這帖了?
我為你推一推,但你自己都要答人,否則會沉到底
事實証明如果不自己回帖/叫fd回帖/利用隱藏功能,帖子永遠不會保留在第1頁(我是後者><)
這帖出得太遲,太多人抄/入西2了(包括我><)

我只是試過西2車完消失,未出現過3分4個西2= =(有鬼@@)
回復 支持 反對

原帖由 911pop 於 30-6-2008 09:02 發表

原來熊貓哥叫無名哥@@
熊貓哥你不要這帖了?
我為你推一推,但你自己都要答人,否則會沉到底
事實証明如果不自己回帖/叫fd回帖/利用隱藏功能,帖子永遠不會保留在第1頁(我是後者>

尋晚睇完歐冠太遲訓 個頭仲好痛 下面講既野可能唔係好店
講起回帖 我通常只會係樂古掛機 好少回帖(有疑問的請睇我既掛機等級 再睇我發帖數)

另外關於西2既bug
我只係遇到過3種情況

1-雙衝:一下衝既時候幻化左n隻西2出黎 攻擊力n倍 用mp都係n倍  我最多都係試過幻化3隻出黎
2-連衝:係無指示下衝完一下接一下 停都停唔到  我而家最高記錄係連續4下
3-隱形:西2做完開衝既pose之後隱形 從此消失於人世間   
          暫時發現的原因為突擊禁落西2個身度有機會會隱形(反正我次次隱形都係禁落佢個身度)

至於4隻西2? sorry,我未遇過

ok,回帖完成,繼續訓覺

另外 如果有機會既話 或許我會出多個新手申2打雙面教學
隨緣吧

回復 支持 反對

生動的教學, 值得推介~[[bao_30]]
回復 支持 反對