打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我的最愛 我要上魔力 支持者入睇

關閉 [複製鏈接]
佢?收左p都似~
回復 支持 反對

等緊人放銀魔機的說[[bao_27]]
回復 支持 反對

佢帖都唔回[[bao_36]]
回復 支持 反對

原帖由 傑` 於 28-7-2008 10:30 發表
努力搵機房托管中,因舊的合格到期,租金加覆差不多30%,所以轉別機房

傑佬終於講野啦@@"我支持你!!!
信心番緊來了!!

假如你是說假的=.="那全世界都會好失望
回復 支持 反對

我2隻菇等學10技架/.\so bad!!!!!!!
回復 支持 反對

我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西我覺得各位513ga玩家要大力支持傑西
回復 支持 反對

傑大 Go~
加油喔~
回復 支持 反對

8月15 有排等!!!!!!!!
回復 支持 反對

原帖由 傑' 於 30-7-2008 22:25 發表
對不起
因為還沒有找到合適的機房
所以應該要等到8月15日才可以開ser

唔好等到睇完奧運[[onion_65]]
回復 支持 反對

回復 19# 的帖子

對不起
因為還沒有找到合適的機房
所以應該要等到8月15日才可以開ser

又向度呃人!呢個假 傑'   黎!    又放留料!睇下佢acc資料吧 = =   有人真係信果下先好笑
回復 支持 反對