查看: 5221|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

偷拍哨牙佬!第一彈。

關閉 [複製鏈接]
這是我家養了年多的倉鼠...肥肥白白,很可愛的唷。[[bao_03]]
由一開始我媽在車上跟別人拿的4隻∼幸存的..就只有哨牙佬一隻。[[bao_13]]
這年多哨牙佬經歷了許多風雨...最親的朋友去世[[bao_22]] ,由膠箱轉換到鐵龍。[[bao_07]]

第一彈,GO!

哨牙佬呆呆的一面。哨牙佬超酷的唷!

在哨牙佬吃食物的時候偷拍的唷[[bao_17]]

哨牙佬第三次偷走!

哨牙佬向上望的時候...真的很可愛唷[[bao_10]]

分甘同味...倉鼠吃真寶珠。

第一彈要完嚕...回到過去..一年前。
左面的是哨牙佬右面的是肥仔,肥仔右面的是跳皮仔....當時還是用膠箱。

這種情境...很久也沒看過。
介紹一下吧..向著天的就是哨牙佬..騎著哨牙佬的就是跳皮仔,哨牙佬右面的就是肥仔。

肥仔看起也很可愛唷..可是..肥仔怎弄的我也不知道[[bao_16]]

我說過拉∼哨牙佬向上望真的很可愛的唷。跳皮仔還在吃紅羅拔∼很可愛。

哨牙佬向後望還可愛。

肥仔望著鏡頭。

最後我說一下牠們的死因吧[[bao_22]]
跳皮仔死因:他彼肥仔毒打..流血..30分鐘後支持不住..去世了。
肥仔死因:牠偷走了...我找不到牠,生死未占。

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
USA5195lok + 3 內容精彩

查看全部評分

回復

好可愛,我之前都有養
你呀媽在車上問人攞?問D唔識既人?
回復 支持 反對

原帖由 EY3P 於 29-7-2008 02:57 發表
這是我家養了年多的倉鼠...肥肥白白,很可愛的唷。[]
由一開始我媽在車上跟別人拿的4隻∼幸存的..就只有哨牙佬一隻。[]
這年多哨牙佬經歷了許多風雨...最親的朋友去世[] ,由膠箱轉換到鐵龍。[]

第 ...

偷走了會不會在雪櫃底?
拎左4隻重有隻呢
回復 支持 反對

原帖由 明戀 於 29-7-2008 10:39 發表

偷走了會不會在雪櫃底?
拎左4隻重有隻呢

走出屋外......
還有一隻....牠在我家住了一星期我就送了朋友,但不出一星期....去世了[[bao_15]]
回復 支持 反對

死得好快wo~.~
幾得意!![[bao_30]]
回復 支持 反對

跳皮仔死因:他彼肥仔毒打..流血..30分鐘後支持不住..去世了。
咁死......
回復 支持 反對

[[onion_46]] 死得好慘ar~~我未養過
回復 支持 反對

食珍寶珠會蛀牙-3-...
回復 支持 反對

原帖由 AaRo 於 1-8-2008 22:20 發表
食珍寶珠會蛀牙-3-...

好爛[[yoyo_153]] [[yoyo_153]] 我隻哨牙佬個口好臭[[yoyo_155]]
回復 支持 反對

好得意呀果d倉鼠~~~
回復 支持 反對