打印 上一主題 下一主題
收起左側

世紀爭霸2&天賦霸權正式下載版(更新版)

原帖由 流雲似水 於 24-8-2008 09:59 發表
唔好用佢隻免cd~~~一用就玩唔到...

話左垃圾game= =
回復 支持 反對

仲有問題

無法連線=.=

點解決???
回復 支持 反對

原帖由 jerjerking 於 24-8-2008 08:25 AM 發表
人地一定要十卜你? 咪傻!!!!一定down你上傳果D!!!我用$$自己買。
扮民主,又叫人投v1.04。民主選票由公民自己意願
就算你開個新團,一定冇好多人入
你ED就係不公平行為,獨裁者!!!!!!!!   

(所有人士下載之前, ...

我的行為是公平的,e句只是拉票意思,[請先下載ee1的v1.04和投票支持v1.04版本]e句是叫新舊手想玩ee2,盡量先dl左ee1先(請先),同埋都講明是(支持),冇話一定要投v1.04,你自己了解錯誤?
還有獨裁者的言論,如果你認為我是就笑話,我自己只是代表大眾去打倒真正的獨裁者(個d玩ee多數只是玩同一個時代的人),之前的選舉我用的是實力,但是[獨裁者]就拉外來人士投假票,我今次都是用實力顯示個人能力,總好過一名只是識玩但是無貢獻的人

最後個句是我的心底話,當一個人做對大家有益的事的時候,換來的只是個吉,再做多幾次根本就無人支持(同ee最初的環境一樣),我就會選擇向第二度發展/投資

回復 支持 反對

板主可不可以用sendspace上傳

megaupload呃錢手段令到我down得好慢[[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 流雲似水 於 24-8-2008 05:17 PM 發表
仲有問題

無法連線=.=

點解決???

整番一個設定檔就玩到la
回復 支持 反對

原帖由 流雲似水 於 24-8-2008 10:49 PM 發表
板主可不可以用sendspace上傳

megaupload呃錢手段令到我down得好慢[]

我今日唔夠時間上傳,遲排先補番
回復 支持 反對

....反對玩EE2  根本同EE1既風格係唔同

兩者冇關連 而且晝面也比EE1 差 POST出黎影響EE1既型像[[yoyo_128]]
回復 支持 反對

超超??!

?!
好帖
很好帖
确?好帖
少?的好帖
真 TMD 好帖
?得一?的好帖
千年等一回的好帖
好得不能再好的好帖
惊天地且泣鬼神的好帖
?人???掌三?的好帖
?人佩服得五体投地的好帖
?人奔走相告曰???的好帖
?版主看后?定加精固?的好帖
?人看后在各??????的好帖
?人看后?成人网站都??趣的好帖
?人看完后就要往上?往死里?的好帖
?人看后不?在各种?合重复引用的好帖
?人一?面就?你看?某某好帖?有的好帖
?人半夜上?所都要打???再看一遍的好帖
????后都下?在硬?里??研究欣?的好帖
?人走路吃?睡?干什么事?做?都?到它的好帖
?人翻?成36种不同外?流???外世界各地的好帖
?人??唱道?年??不送?要送就送某某帖子的好帖
??家??人命令??帖刻在?金版上???送人的好帖
?网?上??冒出?帖的真人版卡通版搞笑版成人版的好帖
?人在公共?所里不再?涂?化而是???它引?据典的好帖
?某位想成名的少女向媒体?她与?帖作者?生?性?系的好帖
?人根据它?成小?又被不同?演拍成56?不同版本的?影的好帖
?某名?演跟据此帖改拍的?影在?斯卡上一?拿了11???的好帖
?人大代表?看完后?名要求根据?帖的?容??法做适?修改的好帖
?人?了?是它的原始作者??地?上法院打官司要?得它的版?的好帖
?各大?府??邀??帖作者去就如何?表优秀网?文???目演?的好帖
?人?了?帖而成立了各种???研究并?不同的理解?得眼?脖子粗的好帖
?美?警察于今后逮捕人?你有?保持沉默?有???某某帖子要不要啊的好帖
?本拉登躲在山洞里?命令他手下冒?被美???的危?去上网下????的好帖
???姆被捕?被??他?身??的除了一把手?之外?有的就是它的复印件的好帖
?比??茨在懂事?上??与?者人手一份?帖命令仔???后才??其他事宜的好帖
???儿?理事?破天荒地因?帖的出?而????一直?定今后?立最佳帖子?的好帖
??合?安理??定?它?成宇宙?由中?神州六?升空后不?播放看有?有外星人的好帖
?人看完后IE?死?瑞星??都?法修复只好格式化硬?重???后主?看到的?是它的好?

提供?血江湖私服惊天?地私服机?私服天?八部私服机?私服等私服下?
回復 支持 反對

【遊戲名稱】PC世紀爭霸2 (Empire Earth II)&天賦霸權
【遊戲語言】國際中文版(繁體)
【遊戲平台】PC【遊戲類型】戰略遊戲
【存放空間】
【檔案格式】光碟檔 (RAR自解檔)
【檔案大小】1.21GB
【下載工具】http&GOGOB ...
周伯 發表於 23-8-2008 17:36

請問世紀爭霸2/3  有冇太空時代?? 搵宇宙做戰場
回復 支持 反對

我也是不能玩阿~ 設備再好~軟體不支援也沒用~都一直跳出去
回復 支持 反對