查看: 10035|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

各位夢朋友 入黎幫一幫我

頭像被屏蔽
回復

其實我唔係玩劍o既,, 所以我都唔係好熟
不過我好少見人咁加囉@@a 或者我d意見你岩用
劍本身血厚,, 首先唔會加血
火屬,, 除左光屬,,其他屬卡都唔會點加屬(for升lv)- -" 要加就加到30
防,, 咩卡都冇咩人會加先 本身劍都防高Orz
最後就是攻了,, 應該集中加攻吧~_~!! 唔夠50都唔叫集中(?!)
打死地應該用4轉吧,, 如果唔係人地帶你,,你2轉只會係拖怪(拖怪的人是最無聊又最慘~_~
現在打死地基本上組合,,5轉弓加3轉咒的組合 一時時有4轉劍@_@a
你要用2轉打死地真的無奈啊~________________~一野幾百血 囧

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

我的意見同上面有點不同...而我有一張9xjobs+9火劍.....
死地拖怪...非厚血2轉劍莫屬.....用3轉咒相比係血量同速度上真的有很大差別的~~
如果樓主揀得2轉劍...就一定已經知道佢用法同唔介意犧牲=口=
我的加法是10點防後全血.....而家o的血冇+血技同食能量水岩岩好有3M.....
一個人拖全場+頂全場一o的問題都冇=.=....
但先決條件係有個高lv光弓肯同你一齊拍住升lv或帶升賺錢$.$.....
唔建議+攻係冇論點加都唔會有光弓/光劍咁勁~~~+攻火劍係用黎PK...唔係用黎打死地的~~
火劍的長處係血同防, 請加大自己的優勢吧....
而家我入P場....比3個8xlv的人打....我企係度唔郁, 佢三個一齊打都要成分半鐘先打得死我(唔回血)=.=v

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

2 樓 , 你都識講話你唔識點加 咁就米講啦
樓主 , 你要打死地用二轉唔係冇可能 ,
但你主要唔係用來打 , 你係用來吸怪 ,
一個家打死地冇二轉劍係可以話係冇得打 ,
你可能問仲咩要吸 ?
我可以答你 , 吸主要係等人引怪番泥 , 你就吸 , 咁其他人就用大技 sm d 怪
所以你用二轉劍打都得 , 何況 e + 有左光弓光劍就冇咩用 , 光法都話加下血姐 , 劍又冇咩特別用途 .........

咁到 pt 到
如果你真係用來吸怪就加下血同防 同小小攻小小屬 , 咁就 ok ( 我的意見來姐 - - )

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
sai6606 + 5 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

我的意見同2樓的有點不同...而我有一張9xjobs+9火劍.....
死地拖怪...非厚血2轉劍莫屬.....用3轉咒相比係血量同速度上真的有很大差別的~~
如果樓主揀得2轉劍...就一定已經知道佢用法同唔介意犧牲=口=
我的加法是10點防後全血.....而家o的血冇+血技同食能量水岩岩好有3M.....
一個人拖全場+頂全場一o的問題都冇=.=....
但先決條件係有個高lv光弓肯同你一齊拍住升lv或帶升賺錢$.$.....
唔建議+攻係冇論點加都唔會有光弓/光劍咁勁~~~+攻火劍係用黎PK...唔係用黎打死地的~~
火劍的長處係血同防, 請加大自己的優勢吧....
而家我入P場....比3個8xlv的人打....我企係度唔郁, 佢三個一齊打都要成分半鐘先打得死我(唔回血)=.=v

評分

參與人數 1 -1 收起 理由
sai6606 -1 請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

加左攻屬血都唔係大問題
你加左防先係大問題
無論你張火戰卡用途係咩
都係唔洗加防的
加防加既減傷值係隱藏數值
實際效用不大
你唔主加防 都唔會見效果
就算主加防 太低job都同無加過無分別
再加上怪物有攻擊力下限
你防禦+減傷值 再高都係扣你咁多

火戰只加攻血就好了
但就唔好半攻半血
後期有79,85劍配44弩玩扣抗
攻擊力係十分足夠

回復 支持 反對

原帖由 msmakuku 於 4-9-2008 16:11 發表
2 樓 , 你都識講話你唔識點加 咁就米講啦
樓主 , 你要打死地用二轉唔係冇可能 ,
但你主要唔係用來打 , 你係用來吸怪 ,
一個家打死地冇二轉劍係可以話係冇得打 ,
你可能問仲咩要吸 ?
我可以答你 , 吸主要係等 ...

TND我的是個人意見就要叫我閉嘴嗎- -......(握拳)
我叫他加攻預佢唔打死地用a_a
反正死地2/4劍是沒什麼用,,,,,,,,,~_~
基本上光弓範圍技很好清.... 吸都懶
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 hing仔 於 4-9-2008 18:40 發表
多謝你地意見~但係我加左屬 係咪有問題???要唔要洗點呀?如果洗又點加好呢?

加左屬唔係問題
加左防先係問題   
e家洗pt水很貴的說
如果張卡低job 不如再解過張卡升
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對