打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 恐怖蠟像館

好野...開POST討論...
最好..我想罵既就係點解兩條友(男女主角)條咁蠢
第一個男主角...好奇..我唔怪..第二個男主角(光頭仔).點解佢會咁得意射左人兩箭...
都唔整死埋佢..佢點知條友死左未......比我估中....條友真係起番身=.="
仲要咁搞笑咁打得仲勁過男主角囧"

到最尾...果MICHEL JASKON 個大佬死左..佢埋去睇佢..點解男女主角斬唔趁機會郁佢呢?囧
回復 支持 反對

原帖由 口﹏健﹏口 於 12-10-2008 14:31 發表

唔係wo我就覺得佢個fd知道係佢,跟住佢想幫佢整走佢,但唔知到其實咁樣做只會整走埋佢d meat!!

其實比人活生生整蠟,遲早到會死架啦!!

一係餓死or其他死!!

同埋佢比左佢個fd整左d meat!!遲早細菌感染以死! ...

可能是吧....其實咁樣整法..不如一刀殺左佢等佢唔洗咁痛苦仲好吧....

好野...開POST討論...
最好..我想罵既就係點解兩條友(男女主角)條咁蠢
第一個男主角...好奇..我唔怪..第二個男主角(光頭仔).點解佢會咁得意射左人兩箭...
都唔整死埋佢..佢點知條友死左未......比我估中....條友真係起番身=.="
仲要咁搞笑咁打得仲勁過男主角囧"

到最尾...果MICHEL JASKON 個大佬死左..佢埋去睇佢..點解男女主角斬唔趁機會郁佢呢?囧

所謂做戲咁做嘛= =唔咁樣邊有得繼續做落去...

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

所以唔夠真實...唔夠好睇!><"(母指向下
不過SEX場面我比GD佢!(母指立即向上
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

去到果d場面...
我轉左台[[tk_30]]
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

有冇搞錯....囧[[bao_29]]
回復 支持 反對