查看: 4609|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 掛念之前私服既日子

唔知仲有冇人記得玩私服既日子呢?
我就記得好清楚..
黎段日子我由一個對天翼完全無認識既新手  改變成對天翼有認識既人
果段日子我都玩得好開心  可以用 ""沉迷"" 黎兩個字黎形容..
果陣就算係有好多人係 水晶洞 道掛機  但手動既玩家都唔小  (雖然掛機有d唔岩  但都可以令d新玩既玩家有錢
但好可惜只係 幾個月 就出現消息 有代理!!
其實我幾希望黎個消息係假既
因為我知正服天翼會好難升  會出現好多人用外掛..
到左正服 正式開放  咁當然私服就會無曬..(其實我好希望私服唔好關閉
初時玩正服  都算有d心機玩  因都有大量同lv人士一齊升 同傾下計咁
但不出幾個月 外掛就出現  天翼就變左一個死城  外掛人士不繼增加
咁手動既玩家 就好似玩咁單機咁 永遠都係得自己一個係道打怪
雖然有手動玩家都好努力咁升  但手動玩家點努力  外掛只要掛一陣就同一樣
咁樣令到d新手越黎越少  可以話係無tim
其實我覺得天翼之鍊真係一隻好好玩既game
但原本一隻好好玩既game  就比外掛搞到唔再好玩
由可以係好熱鬧既game  搞到好似死城咁
將天翼變成左一隻掛機game   
所以我真係好希望天翼出私服   起碼私服d gm係真係會理d外掛  
唔會好似正服咁 正係識搵錢 而唔理外掛問題...

以上都係我個人既意見  如果其他會員有意見或覺得我講錯既可以講出黎^^
但唔好 好似罵戰咁就得嫁啦....
回復

最後私服賺錢
開始外掛- -+
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

私服知道賣外掛唔係一個長期賺錢..
佢地想賺錢都係好似正服咁  {{商城}}
回復 支持 反對

Game over
u know?
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

知唔知就只係我感覺上姐
而我既感覺就係正服差過私服- -
回復 支持 反對

我都覺得私服T_T
比呢個臭燈搞到咁(唉)
回復 支持 反對

我都好懷念嫁...以前我都玩到"沉迷"左...
我個型仔小路...好想有番以前ga feel....
正服一出 私服就冇lo....
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

依家連黎個版都冷淡起來了- -....
回復 支持 反對

-..-絕對讚成開私服!
不過小麥月餅會廢好多=.='
回復 支持 反對

臭橙真係搞到好衰...
一代理隻game就算
唔鬼再理佢..係多人玩既話就會望下咁
回復 支持 反對