打印 上一主題 下一主題
收起左側

買邊個好呢?

關閉 [複製鏈接]
我覺得都幾光彩- -+破解版而已,用正版l4d就真係唔係幾光彩,比著我d fd睇到人用錢買隻game黎玩,笑到佢死a_a
莔之小子 發表於 24-8-2009 15:20

巧威威wo
回復 支持 反對

我覺得都幾光彩- -+破解版而已,用正版l4d就真係唔係幾光彩,比著我d fd睇到人用錢買隻game黎玩,笑到佢死a_a
莔之小子 發表於 24-8-2009 15:20

用反版仲要講到自己好有道理咁
你覺得自己做岩咩野先?
講到好似人地整隻game出來比你用反版玩係天經地義, 咁不如索性免費比人玩
隻game你傢? 人地放左幾多心血你知咩? l4d單係語音就有千幾條
你覺得唔底 唔等如 你可以用反版, 你最多可以唔玩。

15級會員都可以咁on99
回復 支持 反對

睇黎已經有人明我講咩
回復 支持 反對

巧威威wo
莔之Kai子 發表於 27-8-2009 11:27

專登開個咁既名黎串我-.-
用反版仲要講到自己好有道理咁
你覺得自己做岩咩野先?
講到好似人地整隻game出來比你用反版玩係天經地義, 咁不如索性免費比人玩
隻game你傢? 人地放左幾多心血你知咩? l4d單係語音就有千幾條
你覺得唔底 唔等如 你 ...
tomato1 發表於 27-8-2009 11:35

我做得最岩咪就係用破解囉,我玩game不嬲一係玩破解一係唔玩架啦,除非佢係免費,人地係放左好多心血,但係整隻game就預左比人破解到,你講到自己咁勁咪叫佢封鎖破解囉,我玩勁舞用外掛,其他game都用升lv掛啦,又唔見有人串我,我只係想講用破解冇錯囉,你鍾意比錢玩係你既事,真係唔明依家d人-.-咁鍾意玩蝕本遊戲-.-
回復 支持 反對

我做得最岩咪就係用破解囉,我玩game不嬲一係玩破解一係唔玩架啦,除非佢係免費,人地係放左好多心血,但係整隻game就預左比人破解到,你講到自己咁勁咪叫佢封鎖破解囉,我玩勁舞用外掛,其他gam ...
莔之小子 發表於 27-8-2009 13:20

個個都好似你咁
開發商倒閉哂啦
仲會有online game, 單機game比你玩咩
你口口聲聲話用破解岩, 即係同開發商停止開發遊戲
而家有好多遊戲都係ps3, xbox獨有, 點解?
因為佢地話「盜版太嚴重」所以唔會係pc到發售
就係因為你d咁既人渣, 偷人野仲話自己岩哂
遲d 係pc上停止開發遊戲就大家都係到喊
買game無話蝕本唔蝕本, 只有買同唔買

你咁樣遲d比人睇底, 因為你唔識寫「醜」字
人地用反版起碼知道自己唔岩, 你唔單只係到駁 仲要話買正版唔岩

你理直氣壯咁講, 你用破解, 你用外掛
只會顯得你自己係一個品格差勁既人
回復 支持 反對

最憎D人以為自已用破解就好叻同大曬,用外掛打機升lv 就好醒
Maybe you at your same level friends, they might think you are the best , but at our point of view your are worse than a piece of shit and not even chance to kiss our ass!
回復 支持 反對

玩老翻ge人我見得多,如果佢真係冇錢買而唔買正版我都唔會話岐視佢,但係玩老翻玩到睇唔起正版...我真係第一次見....
回復 支持 反對

我做得最岩咪就係用破解囉,我玩game不嬲一係玩破解一係唔玩架啦,除非佢係免費,人地係放左好多心血,但係整隻game就預左比人破解到,你講到自己咁勁咪叫佢封鎖破解囉,我玩勁舞用外掛,其他gam ...
莔之小子 發表於 27-8-2009 13:20

如果你真係咁諗, 你可以
回復 支持 反對

莔之小子 發表於 2009-8-27 01:20 PM

人兄 好似講到你係最正確 你其實已經犯左法 但係捉唔到你姐
回復 支持 反對

最憎D人以為自已用破解就好叻同大曬,用外掛打機升lv 就好醒
Maybe you at your same level friends, they might think you are the best , but at our point of view your are worse than a piece of shit and not  ...
edwin10010 發表於 27-8-2009 14:28

通常steam game 幾yr做續
買正版steam game有2~3yrs服務(update,new patch.....)
但是 正版L4d.....
最初vs只2 maps(no mercy, blood hearvst)
好多function中間+......
Ant then 1 yr推L4d2......
玩L4d好似給$玩beta
L4d 2使得US,Eu大量正版人抵制L4d2
Detail請你yahoo(En) search "L4d 2 boycott".
買不買L4d 2我想會看下情況.......
回復 支持 反對