收起左側

[老老實實]aoc沒落了

如果將AOC同WARCRAFT 比

我會覺得AOC需要的技術更高  而且6AR六都係最好玩的圖
回復 支持 反對

依家d人真係同以前冇得比
回復 支持 反對

AOc呢隻GAME= =我小學玩到我出左黎返工-.-"
-.-而家都仲有人玩都不錯了   你想下幾多新GAME出左
WAR3呢D都算   BC2<---正野           中世紀2丫        
咩拿破倫果D  比著你  你會玩邊D=.=
但係AOC  6亞到左而家都未悶!!!我都仲覺得好正
回復 支持 反對

我aoc只係個新手
入人地埸(綠亞)...次次都被人用29問候
咩事?
開埸冇耐...只係分比較低...又黎29?
講真....咁樣好難有新血加入
個個都做過新手.....
實有人勁..有人廢
做得冇你咁好就29...29..29

自己一個玩飽佢吧~
回復 支持 反對

雖然我經常整好多劇情出黎,但係我玩劇情是非常廢的...連自己的文明2也未贏過...
我非常喜歡玩6ar,我6ar都算一個中手來的,有時都會1617分升城
6ar真係好刺激,每一場都有不同結果,而且我非常享受過程,
出奇不爾的突襲,這時考考玩家的反應,有經驗的能擋住,再反擊,沒經驗的就慘了,會亂晒
我經常輸,但總會贏到一兩次的,輸反而令我增加經驗!
至於aoc沒落依個事實係無辦法改變的,隨機地圖係aoc最大特點,劇情是其次
說真,第一次玩aoc時應該大部分玩家都是玩隨機地圖吧!
現在看到劇區也準備嘗試推行模組,希望成功吧!
最後希望aoc永不沒落
回復 支持 反對

現在仲有人玩點解要講沒落呢?我個人鐘意玩村逃同箏堡,綠亞就真係咪搞,入新手場都俾人話29根本無得學,又唔想拖累人地,只能唔玩,睇紀錄係學到16,17分城,但之後點打同電腦玩又試唔到,所以新手想玩綠亞真係好難><我都現在都唔鐘意玩綠亞,唔想俾人罵29+唔想拖累人@@
回復 支持 反對

現在仲有人玩點解要講沒落呢?我個人鐘意玩村逃同箏堡,綠亞就真係咪搞,入新手場都俾人話29根本無得學,又唔想 ...
147augustus 發表於 30-6-2010 22:49

升城的確是一個幾艱辛的過程,加油吧,多d人拎肉,先keep住出村,目標係11分前有28人口  做到依樣先再搞預備上城資源的動作
回復 支持 反對

現在仲有人玩點解要講沒落呢?我個人鐘意玩村逃同箏堡,綠亞就真係咪搞,入新手場都俾人話29根本無得學,又唔想 ...
147augustus 發表於 30-6-2010 22:49

箏堡都少左好多高手.....
沒落係指...玩家質素...人數  各方面都下降
回復 支持 反對

沒落是事實, 有質素的player 一早已轉投其他遊戲, 仍然留在nakuz 的大概也心知肚明

來吧, 加入Starcraft 2 行列吧
回復 支持 反對

沒落是事實, 有質素的player 一早已轉投其他遊戲, 仍然留在nakuz 的大概也心知肚明

來吧, 加入Starcraft 2 ...
西門 發表於 1-7-2010 17:48

即是現在還玩 aoc 的 ,
都是沒質素的 player o.o?
回復 支持 反對