打印 上一主題 下一主題
收起左側

搭車排隊, 打尖搶地.

你點講都無用
人地唔排隊既你係吹佢唔脹
綀好自己搶地技術為首要
落難軍人 發表於 10-7-2011 17:57

我都覺得係. 唔想搶人苦等GE各位.
好好練一下技術自保啊.
種田系統實在差勁.
回復 支持 反對

回復  Samlee556

緊係要VIP先入到LA, 明顯E點大家係同等.
唔通我入到去可以唔洗用VIP.
冇人話過塊地有 ...
hkmickey80 發表於 10-7-2011 17:52

VIP先入到,VIP要錢買
種得野既人都有付出過
既然個個都有比錢,咁個農場大家有份
睇你拎唔拎到地,拎唔到係你既問題....
要怨就怨系統設定
回復 支持 反對

我都覺得係. 唔想搶人苦等GE各位.
好好練一下技術自保啊.
種田系統實在差勁. ...
hkmickey80 發表於 10-7-2011 18:11

而家玩農場唔可以做好人

如果人地唔係出到聲叫你讓既 大可以走埋去搶

你讓人 = 自己要用多好多時間同搵少左

你要排隊人地唔一定同你排隊

做唔做好人 自己衡量
回復 支持 反對

VIP先入到,VIP要錢買
種得野既人都有付出過
既然個個都有比錢,咁個農場大家有份
睇你拎唔拎到地,拎唔 ...
Samlee556 發表於 10-7-2011 18:18

e個係綜合討論post
唔係抱怨. 冇人話塊田係邊個ge, 都唔係搶唔搶到ge問題.
搶唔搶到唔係重點. 係講緊玩一隻有合作性ge遊戲, 係咪有需要做到搶.

搶田姐問題不大, 最多咪惡性循環.

唔睇post內容 可以唔出聲ga
回復 支持 反對

e個係綜合討論post
唔係抱怨. 冇人話塊田係邊個ge, 都唔係搶唔搶到ge問題.
搶唔搶到唔係重點. 係講緊玩一 ...
hkmickey80 發表於 10-7-2011 19:36

搶唔搶到係個人問題

搶地唔難 除非人地用狗招
回復 支持 反對

e個係綜合討論post
搶唔搶到唔係重點. 係講緊玩一 ...
hkmickey80 發表於 10-7-2011 19:36

塊田係大家既,大家都有出錢先入到去
拿到一塊地等於有機會搵錢
而你所講既合作性,係農場幾乎係唔會出現

唔睇post內容 可以唔出聲ga <呢個我幾認同
回復 支持 反對

塊田係大家既,大家都有出錢先入到去
拿到一塊地等於有機會搵錢
而你所講既合作性,係農場幾乎係唔會出現 ...
Samlee556 發表於 10-7-2011 19:42

你比人搶完野仲會同佢做fd, 你都幾豁達.
地就唔止一塊一定要搶人地等緊ge. 咁都真係有人性.
你既然認同為求搵錢不擇手段, 真係多講曬氣.
小時偷針大時偷金. 性格難改. 明白.
回復 支持 反對

你比人搶完野仲會同佢做fd, 你都幾豁達.
地就唔止一塊一定要搶人地等緊ge. 咁都真係有人性.
你既然認同 ...
hkmickey80 發表於 10-7-2011 19:53

農場原本就係休閒既地方(我不知道為何系統設定的這麼垃圾就是了
冇地種野,咪下線睇陣野Lo,做完野上去都有些小地啦...
講真...我玩農場又唔係為左搵錢- -...
我邊度有認同為求搵錢不擇手段呢.__.?唔洗你答...唔想嘈
回復 支持 反對

哎呀~~ 又有交嗌啦?買薯片睇戲先~~ ;P

講真呀~~ 農場係咪新出左條排隊欄?好似等巴士咁,要響個欄入面等上一個入左巴士先至可以上呢?(唔好講冇欄果D巴士站,多人起上黎D人真係唔會排隊死咁衝上架巴士.... 呢個係人既本性~~) 咁農場係咪多左條排隊線定係排隊欄比人排隊?虛擬世界係咁架啦~~ 可以做好多現實唔可以做既野,好似好多On-Line Game可以亂咁殺人~~ 現實可唔可以?可以,你唔坐監我跟你姓~~  引伸返虛擬世界~~ 人地咁樣搶左你塊地,你真係吹佢唔脹架喎~~ 龍之谷冇強制PK系統,你又唔可以殺左佢黎發洩~~ 咁點呀?只有眼定定咁比佢拍拍蘿友走人咁咯~~ 個個都係搶架啦~~ 你唔搶係你傻仔咋喎~~ (講真,我都唔會搶,我次次都係碰運氣,見到有地先種,冇地咪一再搵過咯~~ 唔會咁傻仔響度等地咯~~) 唔好用小學生既性格去走入虛耗世界,激到你爆血管都有之呀~~ :lol

題外話︰講真,我次次見有人等我都懶得同佢搶,費事搵交嗌~~ 但有次真係唔搶佢都唔係好順~ 因為我見條友望住塊地好耐~~ 成五分鐘都有,而塊地又係空既冇人種,本來好心唔同你搶,走去搵地,點知我走完全場都冇,返到去又係見住條友仲傻間間咁望住塊空地~~ 咁既情況我唔搶佢真係對唔住佢啦~~ 幫我"看"住塊地咁耐~~ :lol
回復 支持 反對