查看: 11233|回復: 12
收起左側

[代購] RACERC 極速代升服務 50LV車手信心保證 (已有成功交易紀錄)

關閉 [複製鏈接]

想買車但係唔夠LV?
想升到49lv刷 eargle drive刷T3部件?
唔洗驚, 我幫到你!

以下為我頂LV 既正身 (另有兩隻50lv 及40lv ac):

50LV車手, 保證不會盜取 或濫用你的帳號

------------------
以下為代升服務之大約收費 (只收I-GO):
任何LV 至 20LV ---> I-GO  150點 $38
21LV   至 30LV ---> 升任何 7LV ---> I-GO  150點 $38
31LV   至 40LV ---> 升任何 5LV ---> I-GO  150點 $38
41LV   至 50LV ---> 升任何 3LV ---> I-GO  150點 $38
註: 以上只為大約收費, 詳細收費會再詳細傾

若閣下能提供 信用卡資料作購買speedboost之用, 亦可(會再詳細傾)
保證不會盜取 或濫用你的資料!

( 極速代升, 只需二至三天!)

-------------------
☆有意光顧既人可以回帖留名, 再以論譠短消息聯絡☆

-------------------
成功交易紀錄:
08-09-2011    d28pm    18LV升至32LV
回復

家陣仲有i-go咩-.-
我不如直接系學校比錢你啦xd
回復 支持 反對

i-go 5係仲有得充值咩?? (耐冇玩online game)...

仲有joel 直係有意ge PM我
回復 支持 反對

回復 3# kill1997

c兄,我想請教一下
我係咁買點都買唔到=,=
我去到最後果步佢出左E句野
An error occurred while processing your request. If you canceled your purchase at the third party payment website, this error is expected. Code: NU2001
幫下我啊><THX
BTW.我GAME名:SW58DK
可以一齊玩下@@
回復 支持 反對

08-09-2011 新增成功交易紀錄: d28pm
回復 支持 反對

我要game錢炸:lol
回復 支持 反對

代升包埋賺game $
回復 支持 反對

我16LV UP 到25?$
回復 支持 反對