打印 上一主題 下一主題
收起左側

《plo77777》綠亞城打1v1 - 智者馬雅壓堡

你地有冇同佢玩過?

點解呢條叫智者 既友仔, 贏完仲可以係對戰區貼 "10連勝 "?
《plo77777》綠亞城打1v1     10連勝 - 219.77.128.61

玩第一舖, 打打下我有電話響, 諗住停一陣, 佢又唔俾...
話佢唔鍾意...
好, 到就贏佢, 到佢停game, 問佢咩事又唔出聲, 冇人應...
笑完來佢棄左...

打兩舖都贏佢, 佢仲話打夠, 俾我贏, 又話讓我淨出24村...11
仲話佢冇輸, 停左game only,,,11 :lol

可能你地會話, 打機勿認真.
係, 但係打呢篇野係想睇下有冇人有相同經歷, 11
回復

佢用呢招都超過一年, 差唔多日日都見佢開場
我相信樂古唔少人都領教過呢條友仔既蒙古or馬雅 14分尾升城壓堡max.24村 快帝既技倆
而且佢每次覺得輸了就會暫停, 然後即棄
第一次我等左佢10分鐘無回應先開始番, 原來佢棄左好無品
之後得閒都會改名入去sm下佢(因為佢認得你個名sm過佢就會踢你走)
佢一暫停就係棄左, 無一次例外

個智者係出名無品, 幾個月前都有位台灣同胞黎論壇抱怨過
叫我地香港人處理一下他這無品行為, 不要無品到台灣場去
回復 支持 反對

智者??
好明顯前面小左個字!!
佢咁唔想輸
係怕比人話佢  弱
回復 支持 反對

我都試過同佢玩..又係同一方法
佢停左隻game, 等左佢10mins原來佢棄左...

之前有人係兵堡開場玩1on1都試過用呢招
遊戲名叫 "1.88米高大男", 樂古acc叫jk308,
第日大家注意下~
回復 支持 反對

既然佢智力有問題,大家就體諒下
佢無入4V4搗亂都算好
回復 支持 反對

呢條友出晒名
間中見到佢開場我都會入去玩野
回復 支持 反對