查看: 1355|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我叼你個GAME ONE啊!外國用戶得罪你啊!

你老母!次7次都係咁~我地得罪你啊!
成7日都上唔到!唔係呢様出錯就係果様出錯!
真係好似上世未俾人叼過咁!
咩維護啊!我D F咪又唔係玩得好好地!吃屎啦!GAME ONE!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
leungyl -10 粗言穢語

查看全部評分

回復

你都識話“我D F咪又唔係玩得好好地” ,咁明顯係你部電腦的問題啦 !咪亂咁罵
回復 支持 反對

叼黎仲乜?一句不便敬請謜諒就算,乜補賞都冇.
起碼都淨返幾個100%強化黎用.佢地做就修正得返我地都要幾日玩唔到.
我都後恢入左咁多錢同時間落左個GAME度,.
回復 支持 反對

回復 3# bigbird1943

次次更新就要送野比全部玩家 ,不然你做GM算 ,更新維護都要比你講 ,咁你玩其他不需升級的服算啦 !
回復 支持 反對

回復 2# nicktsh

你係唔係有病嘎!?我三部電腦係臺我三部電腦都有問題!?唔識就唔好亂叼啦!
回復 支持 反對

回復 4# nicktsh

你就梗係咁講啦!出事噶又唔係你!就算出事之後補償我地噶損失都好應該啊!
    都唔知道係你腦生虫定腦生草!
回復 支持 反對

係到呢様又咁 果様又咁 扮晒蟹咁~ 你扮乜叉野啊~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
leungyl -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

最睇唔慣你呢D咁噶人~扮7晒野咁!博佢睇到就會俾几張防爆當作慰勞你呢只看門狗啊~?!
    做人就唔好咁虛偽!扮7晒正義噶使者咁~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
leungyl -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 8# jaegerjing

更睇唔慣你呢D咁的人 ,回同一個人回了四次 ,騙積分啊 ?;P 有事去port GM啦 ,在這裡吠有什麽用 。 講話成個小學雞 ,你以為GM看到真的會送道具 給我?兩個字形容你 —— 幼稚
回復 支持 反對

更新都話唔得?
咁你用MSA/B算啦
回復 支持 反對