查看: 15709|回復: 3
收起左側

[綜合討論] 新手台cb mycard 幾問

NT 1,000300Rt幣暗黑飛翼AMJ【S1】+高級素材組合α
NT 1,150345Rt幣暗黑飛翼AMJ【S1】+高級素材組合β

我 糸 岩 岩 挽 台 服 冇 耐 既 玩 家 . . .
我 糸 官 網 果 到 搵 到 話 要 nt 1000 300rt 先 可 以 換 到 呢 個 翼
但 我 糸 香 港 人 - - 所 以 有 幾 條 問 題 想 搵 人 解 答 . . .
但 糸 個 ser 到 搵 左 好 耐 都 搵 吾 到 香 港 人 . . .
希 望 有 人 可 以 幫 幫 我 -____-''
1. 如 果 我 買 mycard 入 點 既 話 會 吾 會 有 暗 黑 飛 翼?
2. 咁 如 果 有 ; 要 買 幾 多 hkd 既 mycard 卡 先 可 以 換 到 ?
3. mycard 同 rt 糸 幾 比 幾 ?
4. 綠 國 有 冇 hk 公 會 可 以 收 我 - - 1 個 朋 友 都 冇 = =
幫 幫 我 thz;.
回復

1.買夠300 or 345rt,再登入CB就收到
2.1000點Mycard=300rt
3.呢個唔知
4.我系紅國

2.同3. 你去搵搵舊帖,有講
回復 支持 反對

thz Z____Z
遲 下 去 買 先
回復 支持 反對

1.有