打印 上一主題 下一主題
收起左側

一狂虎一

關於早前閣下在別的投訴帖
本人唔清楚閤下有否看到本人的回應
所以我把其回覆轉貼到這...

話說 某人態度唔好 我叫佢唔好串個客=我錯?ok you win
我並唔係 佢同所講既 戀小愛  佢係我個妹妹 一家人上網用同一條線=ip地址一樣
但唔代表係我開分身 我妹想同佢買個方法問多佢兩句佢就串我妹
做家姐見到都會幫下口啦 我就講左「連個客都串」咁就代表我唔岩?
討論區唔比人發言? 封完我妹都算仲要再封我 連警告都無?

而且某SD板主一直針對本人一狂虎一 警告都無就改我個人簽名 其實佢pm同我講唔得咩?

本人多次覺得不被受尊重 例如封本人帖 都無通知過 本人就乜事都唔知

另外本人樂古id上有金錢交易的記錄(pm工能)本人希望可以解封 可避免本於金錢/利益上的損失thank

希望大大還我清白 並希望大大三思 風乂是否適合做版主

其人三番四次 封我帖 有陣時睇都唔睇就封
例如 本人有一帖 標題 xxxxxxx送神秘方法
佢以為我出信不良程式外掛 問我神秘方法係咩
但帖內我已經清楚寫明係幸運蛋方法!

囧左!一次都算!你兩三日就封/改我d野一次
真係令本人覺得好反感!

本人都曾經同佢講過 通知/警告先 唔好下下執
而且該人唔係24小時係到 封左我 我再pm同佢解釋
當佢再上番樂古 都封左我大半日時間 影響本人利益上之問題

雖然佢係版主 但唔係大哂嫁!呢到都係人人平等啦
我本人就覺得佢濫用權利 我一個覺得可能代表唔到d咩
但係你地都可以去訪問下其他sd樂古用戶

因為本人用緊手機所以用唔到表格式sor
SD費達拿 發表於 1-6-2012 01:42

首先...我唔知道為何閣下一狂虎一被禁,,並不是本人處理的
之於關於是否分身帳號一事我都唔想多講...超版都已經有決定了
另外我想同你講版主係改唔到閣下既簽名內容
那日...你在帖內容中間,,,其中一個連結係連上給予閣下交易帖既支持評價
有會員在不知情既情況下按下連結..就給予支持評價
有見及此...本人即時在閣下帖中.刪除有關連結
本人亦即時在回覆通知閣下..以下連結見#15
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4356487&extra=page%3D2&page=2

其人三番四次 封我帖 有陣時睇都唔睇就封
例如 本人有一帖 標題 xxxxxxx送神秘方法
佢以為我出信不良程式外掛 問我神秘方法係咩
但帖內我已經清楚寫明係幸運蛋方法!

此事因為那段時期有外掛程式既出現
為何閣下並沒有提到早前亦有開帖出售有關程式
後來投訴人又另開新帖"xxxxxxx送神秘方法"
本人怕有人係修改字眼又出售有關程式
另外我附上投訴人於msn的截圖
(雖可能並不是樂古管理範圍,但早前該投訴人曾經發帖出售)

囧左!一次都算!你兩三日就封/改我d野一次
真係令本人覺得好反感!

本人都曾經同佢講過 通知/警告先 唔好下下執
而且該人唔係24小時係到 封左我 我再pm同佢解釋
當佢再上番樂古 都封左我大半日時間 影響本人利益上之問題

本人曾經三番四次提醒閣下需要在交易帖內提供有關遊戲帳號
我亦講過其他服既id亦可作資料
但閣下仍沒有依照版規提供有關資料

本人完全唔明閣下所稱"下下執"係咩意思
我只有一次修改過閣下內容(刪除連結)
另外本人多次提醒過閣下要提供有關資料但閣下久久未有回應
所以先封帖處理
封帖後..本人亦有pm投訴人..提醒提供有關資料
向本人提交有關帳號名稱等
但閣下聲稱因關帖後不能編輯
(以我知道的,系統於關閉帖後.仍可編輯的(有錯請講..
本人亦把帖打開供投訴人修改.
但經一段時間過後...投訴人又把有關資料刪去

最後..版主並唔係電腦系統
唔可能隨時可以回覆閣下
但交易版 kira 亦是版主 大可以找他代為解封的

..........................................................................
在下亦見到投訴人於本次投訴有其他問題..
多謝超版比機會我反身先!first 第一就講我 呃人地去支持我啦 ,,其實我都係學其 SD 交易區

既會員, http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4341624&extra=page%3D1

有148個支持 而大部分支持都係用呢個方法換番黎(當然本人都禁左佢當時既連結)
而該人當時都無 加上遊戲內正身帳號的名字 (但係人地有口頭警告 ) 而且該帖無被封
我18個支持 人地就148支持 而手法都相同 得我被人封?

關於你學其他人去騙取支持
其實其他人於樂古版上所做的..都未必正確
而版主係人..未必能夠全部帖/link都能檢查一次
如果會員見到有人騙取支持係可以使用"用戶報告" 舉報有關問題

另外關於該會員亦沒有加上
遊戲內正身帳號的名字且獲有警告
我想問...你沒有收到嗎..? 還是閣下選擇性蔽屏??
你能解釋以下連結/圖片嗎??
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4349609&highlight=

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4344040&highlight=

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4340977&extra=&highlight=&page=6

唔知道閣下需要幾多次的警告呢??

而本人的帖子 原因 與上相同 就被封帖 (公平嗎? 開頭都算有PM通知)
佢係我帖內通知
唔好意思
唔可以係帖內/簽名連上給予評價的連結
有關連結已刪除
風乂 發表於 30-5-2012 09:01

我做錯左你del is ok
但你無通知我 改我個人簽名 係唔係有D唔
其實已明顯表露版主對本人的針對

藍字地方.....   可解釋..??

本人並沒有針對任何會員
本人只會比較留意犯規的會員

大佬之前人地賣卡 你又唔封? 咁正常人都以為 賣卡係樂合法啦(我記得有一排 樂古好多賣卡帖)
咁我係msn到打賣卡 都好正常姐!! 幾日前開始封賣卡帖 咁我都廢事改番msn啦
你地可以睇番我msn打D留言既日子 真係好耐之前就打左
交易記錄表 : 樂古 ID
2012/05/15 - ab1025173719 - 自身可動卡怪方法 交易已完成 付款已完成

geton 發表於 6-4-2012 17:50

人地有埋出售記錄 你又唔封= =? 真係明針對我= =?

5月15日...閣下發了一個出售卡怪"方法"
後來開始出現不少人開始出售
經與版主kira討論後..因該卡怪方法涉及改機程式(外掛)
決定禁止...kira於5月18日把全部有關帖子刪除/關閉
見圖

而geton 於5月15日已售賣予他人...但於5月18~19日前仍未有任何公告禁止發售
所以該會員於15日的紀錄不適用於18~19日的公告
回復 支持 反對

關於早前閣下在別的投訴帖
本人唔清楚閤下有否看到本人的回應
所以我把其回覆轉貼到這...

首先...我唔 ...
風乂 發表於 2-6-2012 12:19

本人只覺得你針對

我關帖打兩個88上去都扣分 笑 咁你慢慢扣 根本就係智障 你慢慢扣 我無所謂 ^^

我關帖 仲留個mSN同id係上邊做乜?

男人老狗 成日婆婆媽媽

上次 政仔仔 單野 你查都唔查 就去話我開分身 你有無用個腦??

我無買卡 只用神秘方法 = 幸運 你有無睇清楚先?? 版主威威 你以為你真係大哂咩- -? 你係為人服務 你要記住
回復 支持 反對

本人只覺得你針對

我關帖打兩個88上去都扣分 笑 咁你慢慢扣 根本就係智障 你慢慢扣 我無所謂 ^^

我關 ...
一狂虎一 發表於 2012-6-2 16:14

你語氣有點過激了..
政仔仔一事的確 與 風乂 版主 無關

-
回復 支持 反對

請閣下別歪曲事實
扣分行動遠早於閣下要求關帖前所扣的
再者我保留追究有關閣下對本人作出人身攻擊的權利
回復 支持 反對

你語氣有點過激了..
政仔仔一事的確 與 風乂 版主 無關

-
FMK. 發表於 2-6-2012 22:22

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4354210&extra=page%3D1

佢諗都唔諗就幫 某個 受害者 去屈人 勇氣可加^^ 如果真係無關 做乜打一堆字海屈我= =?

一次又一次被人屈 權力上我又唔夠佢大 人地做完又唔認@@ 是否男人的表演?
回復 支持 反對

請閣下別歪曲事實
扣分行動遠早於閣下要求關帖前所扣的
再者我保留追究有關閣下對本人作出人身攻擊的權利 ...
風乂 發表於 2-6-2012 22:59

人身攻擊? 笑 我邊隻字有話係你? 你自己搶住去認 !又關本人事?

我真係唔知你幾時扣過我分@@ 濫用權利 威威

宜家仲要屈埋我 人身攻擊 你? 是否有病?

版主呢份工作 你做唔黎 就下台 做又做唔到咩成績 只會令一大堆人唔服你(例,我)
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4354210&extra=page%3D1

佢諗都唔諗就幫 某個 受害者 去屈人 勇氣可加^^ 如果真係無關 做乜打一堆字海屈我= =?

一次又一次被人屈 權力上我又唔夠佢大 人地做完又唔認@@ 是否男人的表演?

我想問...我屈你什麼呢??
我做完什麼又唔承認??

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4354183&
而閣下於完全冇證據情況下巫告對方係一名不道德商家
加上本人經檢查ip同觀察後
決定請當事人於投訴版作出投訴交由管理員定奪
而本人所講的都係事實

人身攻擊? 笑 我邊隻字有話係你? 你自己搶住去認 !又關本人事?

我真係唔知你幾時扣過我分@@ 濫用權利 威威

宜家仲要屈埋我 人身攻擊 你? 是否有病?

版主呢份工作 你做唔黎 就下台 做又做唔到咩成績 只會令一大堆人唔服你(例,我)

每版主對任何人作出扣分行動系統會即時pm該會員作通知
本人濫用什麼權利?

另外...請勿玩對號入座遊戲...
又要人身攻擊本人..做了又唔承認
回復 支持 反對