樓主: wonderingbb
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[AOFE]惡人兵堡 (不再更新)

個兵堡檔邊個整邊個改用咩名
係e一刻 在我而言已經吾重要
因為e家要面臨更大ge問題
就係係怕遲下打兵堡要 ...
ericcheung1990 發表於 17-3-2013 16:35

琴日-1左半個鐘都無人入
去vlan一開就有得玩
回復 支持 反對

強列要求惡人回歸
回復 支持 反對

強列要求惡人回歸
tommyaa 發表於 18-3-2013 15:56

應該有d難度
惡人個大佬揚揚係vlan已經出哂名
有唔少人成日陪佢玩
就算請佢都未必翻黎
回復 支持 反對

都係比D正義人士搞走囉,好似揚揚E種玩家真係買少見少好可惜
回復 支持 反對

如果因為某人走左,而令到你地沒得兵堡,咁其實你地都幾失敗下
而家搞到你地好似d信教既人咁,冇左最崇拜既野,成個教派唔掂當一樣
過份崇拜某人,對你地黎講又有咩好處?

你地要進步,就係要學識自己獨立,唔好過份依賴
冇兵堡圖!!! 咪自己整個兵堡圖
冇人,(係唔係少過8個人先?)唔係既話,餘下玩家咪團結d囉
以前雪堡冇人玩,我都係咁樣組團玩啦

為何你地只懂怪責別人,不懂得自我堅強呢?

再加上某人走左,可能仲有好多因素,未必關今次事
如果你地退步到連是非不分都唔識,難怪冇人同你地玩aoc啦 (不過事實,有好多人見到樂古d玩家都怕怕)
回復 支持 反對

關唔關你事大家心知肚知啦,你對雪堡有無貢獻我就唔清楚但對兵堡絕係有破壞,明明惡人做左個好圖出黎供人娛樂你又喇人自已做圖請問係咩心態黎?e家好明顯唔係指責你,直情係想公審你啦,正義的你這裡在討論兵堡請問你為兵堡附出過什麼,你有什麼資格去指責人?惡人的離開好明顯係你一手做成仲響道扮曬野,知唔知咩係厚顏無此
回復 支持 反對

如果因為某人走左,而令到你地沒得兵堡,咁其實你地都幾失敗下
而家搞到你地好似d信教既人咁,冇左最崇拜既野, ...
tommytomy 發表於 22-3-2013 02:19

兵堡唔會冇得玩,要玩一定會玩到,只不過唔會再係樂古玩而去vlan玩
我只不過擔心以後冇人再係樂古玩而轉去vlan,你就賴到去信教教派過份依賴之類,利害!
而且點解會冇兵堡圖呢?,去vlan入個兵堡場就有啦,點解要整多個兵堡圖?惡人唔係整左喇咩?
當時人點解離開唔難理解,大家心知肚明,反而唔理解點解當時人離開嘅人先係退步到連事非都不分

關唔關你事大家心知肚知啦,你對雪堡有無貢獻我就唔清楚但對兵堡絕係有破壞,明明惡人做左個好圖出黎供人娛 ...
tommyaa 發表於 22-3-2013 04:24

我只能講,佢對兵堡係有貢獻,但亦有破壞,而我會覺得破壞多過貢獻
假設惡人離開係佢有份造成,言下之意部分玩家跟隨佢地由樂古轉移去vlan玩佢都係有份造成
所以e家樂古兵堡倒退,佢都有份造成今日嘅局面
惡人已經差唔多係樂古兵堡入面唯一一隊仲有隊形而且仲係active嘅兵堡團
我相信佢係有一定影響力,而且係需要珍惜

我已經係msn搵左樓主,事情嘅發展同過程我都大概清楚
佢地離開已經係事實,唔少玩家轉去vlan都一樣係事實,佢地點解離開大家心裡有數,唔需要再繼續討論,
既然人都走左,責怪有份趕走佢地嘅人已經冇意思,而且樂古都已經冇人,公審都一樣冇意思
餘下嘅樂古玩家e家唯一可以做就係去vlan搵場玩,我e d小玩家只求放工後打翻一兩場機,邊到有場就去邊度玩
現在我只能忍痛離開樂古去vlan玩,呢度嘅一切已成過去,呢個討論區我唔會再上,希望有份趕走佢地嘅人反省一下,再見!
回復 支持 反對

回應以上兩位人兄
玩game呢d野,本身就人各有志
惡人不在樂古玩,本來就係自然選擇
ps 我只不過係一位普通員會
冇族又冇版主撐腰,又冇權利限制人發言
又有何影響力趕走人呢?

如果樂古兵堡係因有惡人先至成功,咁其實呢度一早就已經失敗左
失敗左唔係怪責邊個,而係去想辦法去改善,加強返呢度既吸引力
回復 支持 反對

你有令人看完就討厭的魔力,所以把大大趕走主要是你太令人討厭

評分