打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴超級版主

關閉 [複製鏈接]
回復 10# 毛百萬
我冇話過用口語即係態度唔好
至於我地管理人員係會因應句子用"9"既方法黎評定係唔係粗口
係閣下既"9999999...99999"冇任何粗口成份
回復 支持 反對

回復  毛百萬
我冇話過用口語即係態度唔好
至於我地管理人員係會因應句子用"9"既方法黎評定係唔係粗口
係 ...
刺客先生 發表於 4-3-2013 14:02

明白哂 咁到底我邊句說話令到你覺得我態度唔好咁其實我點樣先為之講左粗口
咁其實你呢就好多時候就答完好似無答咁
不過算啦 我廢事叼難你地喇
事關我又要再一次比面子阿RON 咁所以就算數啦 唔該哂超級無敵超板
可以關題啦 我認我講左粗口啦
回復 支持 反對

明白哂 咁到底我邊句說話令到你覺得我態度唔好咁其實我點樣先為之講左粗口
咁其實你呢就好多時候就答完好 ...
毛百萬 發表於 4-3-2013 14:04

態度係睇整體性 你講每一句野都令到我覺得你態度唔好
回復 支持 反對

態度係睇整體性 你講每一句野都令到我覺得你態度唔好
刺客先生 發表於 4-3-2013 14:11

即係咁 如果我又要同你再拗落去的話 我又會問你咁既然你連作為一個人首先都有BIAS的話

咁根本你做任何答覆 任何決定都唔會令人信服 因為個人本身已經唔公平,所以對件事既睇法都唔公平

第2 我真係勸禁多位管理層包括有應機同無應機都唔好官官相衛,好易一竹竿打沉一船人
回復 支持 反對

即係咁 如果我又要同你再拗落去的話 我又會問你咁既然你連作為一個人首先都有BIAS的話

咁根本你做任何 ...
毛百萬 發表於 4-3-2013 14:14

如果你覺得我有bias既話 咁留待其他超版/管理員處理呢件事
回復 支持 反對

如果你覺得我有bias既話 咁留待其他超版/管理員處理呢件事
刺客先生 發表於 4-3-2013 14:22

可惜....我只係想要一個清楚,清晰既指引好似 7, 9, 167, 67, 87 呢D咁既用語,到底你地點劃分 灰色地帶可以大到邊 又可以有幾窄
我今日唔黎質疑你地 第日你地都係比第二個黎問
我問總過第2個問啦係咪先 我又唔係黎搞事
回復 支持 反對

有咩好cap圖呢??
編輯時間有得睇架...毛百萬唔好咁天真la=.= 係人都知我幾時編輯左la....
我擺到明係加野上去啦~~ 咁我都唔想又再俾人扣多100樂點既~
毛百萬真係好小朋友....(行為舉止, 10幾歲都無....仲話自己24歲....慘)

----------------------
扣分就扣我分吧。
我預左。
只係見到一個年紀有24歲、但行為像個10幾歲小孩般的低能,所以忍不住出聲。

-----------

本人建議超版/管理員將樓主重罰。
此人已經不受控制。
為了一件小小的事, 小事化大, 搞破壞
仲要去申請區度, 開完一個帖又一個帖
連開2個帖>>http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=254
不斷打999999999 來挑釁別人,言行極度不成熟。
申請版主??但態度惡劣!似搞事多啲!>>http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4422701&rpid=34660645&ordertype=0&page=1#pid34660645
明明已經說了, 同音字/諧音字, 就算是用其他字來代替, 總之令人合理地聯想到是粗口, 都會被當作粗口
但還要係度死雞撐飯蓋, 實在很不要得。

評分

參與人數 1樂點 -100 收起 理由
Ron -100 非相關人士

查看全部評分

回復 支持 反對

此人已經不受控制。
仲要去申請區度 ...
倉井影 發表於 4-3-2013 19:34

此人已經不受控制。
仲要去申請區度, 開完一個帖又一個帖
http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=254
不斷打999999999 來挑釁別人,言行極度不成熟。
明明已經說了, 同音字/諧音字, 就算是用其他字來代替, 總之令人合理地聯想到是粗口, 都會被當作粗口
但還要係度死雞撐飯蓋, 實在很不要得。--------------------------------------------------------------------------------------------------

第1.
總之令人合理地聯想到是粗口, 都會被當作粗口
你聯想到既野係咪等於我聯想到既野呀請問?
原來我一回覆就已經叫做不受控制 我回覆就係小事化大就係搞破壞
你d logic都好差姐

第2.
原來我開完一個帖就唔可以開第2個帖
依家係我發現貴壇兩位管理員雙重標準 我有證據架bor

第3.
9999你就當係[size=11.818181991577148px]挑釁 但我覺得係灰色地帶所以拎出黎問 我無從申訴 唔黎投訴區咁你建議我去邊度
重點係:咁閣下你依家唔係叫挑釁緊我咩 唔好搞埋d階級啦高手

第4. 重點
本區規條,必須遵守,違者扣分。

[size=11.818181991577148px]一、如要投訴版主或會員,請先填妥投訴表格[size=11.818181991577148px],否則有關投訴可能不會受理。
[size=11.818181991577148px]二、[size=11.818181991577148px]非投訴人、投訴對象及相關版主,請勿回覆,否則扣除一百樂點或直接禁言。
[size=11.818181991577148px]三、管理人員作出裁決時,會因應情況而無須根據個別版規處理。
[size=11.818181991577148px]四、本版禁止任何連帖,包括投訴人推帖。(管理員及超級版主除外)
[size=11.818181991577148px]五、本版禁止使用閱讀權限。
[size=11.818181991577148px]六、管理人員對以上條文擁有最終決定權和修正權。

我想問你睇左版規未
你做乜係度出聲?唔該可唔可以直接禁言佢 我本來同剌客先生DEAL完已經無出聲 佢黎挑釁我WOR
回復 支持 反對

救命 你真係笑死我竟然無啦啦多左句扣分就扣分 預左
好在我頭先無聊弱智低B到竟然唔小心比我CAP左圖
大家來找喳/ 找不同大家有無玩過
哈哈哈哈 強烈恥笑 我想問點樣可以SHARE出去

前

後

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
閃靈* -10 請注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對