打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴s15ooooo

關閉 [複製鏈接]

投訴人:運命之炎厄
投訴對象:s15ooooo
有關版塊:Puzzle & Dragons 龍族拼圖

有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4444220&;extra=&page=6
有關位置:58#至到其後#89
投訴內容:於理性討論話題後企圖罵戰,人生攻擊,挑釁,態度惡劣.

其他意見:發出警告令當時改善人其惡劣態度,革除版主一職處理.
回復

你都唔見得好得去邊,次次走黎答爹後仲要將自己鐘意既野吹到點好點好

最初木印單野已經足以我對你改觀,你口口聲聲講既尊重,你完全冇做過,只知道一味將自己覺得好用,好正既寵叫人去抽去點,咁我想問,對我黎講冇用既野,你做乜死都要同我話好用?你咁做等於叫一個學設計既人去做地盤,唔岩就係唔岩架啦,做乜係要將你既諗法套用係我身上?我唔係你部電腦既文件夾囉唔該,因此我由最初單野,現在,將來,都唔會將你放入尊重既對象內,而我所尊重既對象都講過係乜=]但係你,我唔覺得係我尊重既范圍內,而你,亦絕非令我認為係值得尊重既人(?)

以後我開貼我會緊記係貼前加[嚴禁運命之炎厄]

如果咁樣就話我唔洗做版主,冇問題,我唔介意=]反正我自問無能,有既只係好普通既處理能力,當然都已經比你好,冇左名為身份既約束,只會令我對你既行動自由度更高而已

補充少少啦下,投訴人之前睇下自己點樣得罪人先,突然答爹落黎將自己既諗法強加於人,以自己既轉珠技術去同人講點樣唔好,完全係用第1身角度去諗野,唔洗學校,睇書都睇到啦,多角度思考呀

係咁多,我份人就係咁直,我覺得唔岩KEY既人,我就有話直說,而我係木印單野之後亦冇主動引用/回過佢,每次都係佢自己加把口落黎扮專家而已,我亦唔會再回E個投訴文,最後重申一次,我唔在意版主個位=]你加唔加革除版主一職處理都冇所謂,我做咁耐版主,我有咩好處,有既就係一味答人電腦問題而已,答唔好比人問候都試過=]

唔係RAY PM我,我都想扮睇唔到你個貼
回復 支持 反對

一隻手掌拍唔響,今次件事雙方都有責任負責!

帖中可見版主有言行失當的地方,但會員在後續方面有挑釁的言行
因此扣除了閣下兩位的樂點,並向s15ooooo版主發出PM提醒,作為處分!
回復 支持 反對