查看: 24675|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴 - 恆-

關閉 [複製鏈接]

投訴人:呀楊

投訴對象:恆-

有關版塊:聊天廣場

有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4462252&extra=page%3D1&page=4

有關位置:32樓,39樓

投訴內容:
1.引起罵戰

2.挑釁行為及人身攻擊
人身攻擊"雖然九月三號,但都想鞭一鞭你屍"、"口才好就唔會畀人入位啦,都18歲人仲慒盛盛";而且賤到拎晒我屋企人上枱比佢話(本帖7樓),真係火都黎!!討論還討論,但唔應該係咁樣囉~

3.開開心心放中秋,又要逼我開殺界,另外依條友最近啲comment都串串共又係人地啲帖到惡意辱罵對方,可能係nakuz識人或夠年資就好似升天咁,建議要對佢多加留意!

其他意見:要求唔高,關帖、Warning(再犯最好禁佢言)謝~
回復

已通知有關會員解釋並知會有關版主處理
回復 支持 反對

逼你開殺戒?你哪來的自信?

鞭屍單純因為已經相隔16日我先咁講,定係你根本連呢個意思都睇唔出呀?

95年?讀屎片架?

如果我識人,你估你仲有得做?慳返啖氣啦,為咗叫人BAN我就吹得就吹

你想BAN,我絕對無問題

我回你個時都算少有既好脾氣,因為你自己睇唔順眼,又唔方便出手ban,就過黎搵老師幫手

版主?又係內部提升架?
回復 支持 反對

逼你開殺戒?你哪來的自信?

鞭屍單純因為已經相隔16日我先咁講,定係你根本連呢個意思都睇唔出呀?

95年 ...
恆- 發表於 20-9-2013 12:54 PM

我真係唔明白身為過來人都冇資格發表個人經歷經驗
頌要吹到自己(你)好似好有見識咁
又要冇啦啦整句咩"鞭一鞭你屍"
天大笑話
你依加根本就係偷換概念吹得就吹
你講咩都得嘅啦~
最膠係頌覺得自己好威咁x款
平時啲post又爆粗
鬼信你呀
又唔見我會爆粗
算你唔好彩啦
好搞唔搞搵著我
所以我就係要抄你牌
回復 支持 反對

.........你真係自我感覺十分良好,吾不欲語

要ban就ban,我唔想同中二病患者討論

我以前做版主話人戇O都要畀人投訴.....依家竟然可以有人以為打個X字就無事

你真係好白癡,攬住你堆勳章打飛機過一世啦
回復 支持 反對

.........你真係自我感覺十分良好,吾不欲語

要ban就ban,我唔想同中二病患者討論 ...
恆- 發表於 20-9-2013 01:37 PM

你估我好想同你講野呀
等細佬黎教你
要怪就怪自己平時冇用個腦過濾comment
唔好亂怪人
到有咩事上黎就話對方乜鬼中二病扮瀟灑
重點係你平時啲說話好難令我信你唔係想插我喎~
回復 支持 反對

即喺咁,我唔嚟解釋,你就話我無禮貌

我難得同你呢條友仔解釋,你就話我講乜都得

版主真喺版主,難怪邏輯同常人咁唔同

我講過我話要鞭屍單純因為我遲左好多日先見到,但我依然想回

我唔覺得有乜問題,正如你可以自我感覺良好到只喺個版主仔都可以講:

「算你唔好彩啦
好搞唔搞搵著我
所以我就係要抄你牌 」

好似呢幾句真係好白癡,而且自我感覺良好,但你從未留意過一樣

搞?你有啲咩可以畀我搞,憑你係版主?憑你智商低?憑你有一堆可以攬住打飛機既章?定憑你咁中二既性格

憑你係男既?男我無興趣....唔該你要我搞個時你帶埋你呀妹家姐過黎畀我
回復 支持 反對

依家就真係你講乜都得啦,不如你索性BAN咗我算數啦,反正你自己都有得BAN,又唔打算睇我講既野,你叫我黎係唔係浪費緊我時間?

你估我好想同你講野呀
等細佬黎教你
要怪就怪自己平時冇用個腦過濾comment
唔好亂怪人
到有咩事上黎就話 ...
呀楊 發表於 20-9-2013 13:43

咁你又憑乜以為我想同你講野,你只係講左幾句好低能係度批評後生既人既說話,好似老屎忽大哂咁,我對你做思想既教育同你講返老屎忽就可以插你咩?你自己就插返我轉頭

你話你係唔係雙重標準呀?版主?

我都唔明你咁既邏輯點樣活到18歲,真係日日唔駛返工返學攬住堆勳章自瀆?
回復 支持 反對

即喺咁,我唔嚟解釋,你就話我無禮貌

我難得同你呢條友仔解釋,你就話我講乜都得

版主真喺版主,難怪邏輯 ...
恆- 發表於 20-9-2013 01:43 PM

等細佬黎教你
樹大招風
搞得人就遇左煩
要怪就怪自己
唔好怪人
你鐘意活在你世界你事
回復 支持 反對

等細佬黎教你
樹大招風
搞得人就遇左煩
要怪就怪自己
唔好怪人
廢時嘈
完 ...
呀楊 發表於 20-9-2013 13:48

搞?你有啲咩可以畀我搞,憑你係版主?憑你智商低?憑你有一堆可以攬住打飛機既章?定憑你咁中二既性格

怪自己?我係一個討論區回你野你自己唔開心走黎投訴我我要怪自己?人地13歲仔跳左樓你仲要做老屎忽係度插佢又可以自我感覺良好

死者已矣,你都可以拎黎突顯自己話自己好成熟,係過來人咁樣,人地13歲就2000年,你大人5歲就係度做老屎忽

你專登開帖投訴,到我覆你你又話我講乜都得,我唔覆你你又可以話我無禮貌,依家直情係你話要完、唔再覆我,咁你開呢個帖出黎既意思係點?

專登叫我入黎睇你係度表演馬騮戲?畀完評語又話唔睇,自己開完帖,然後自己唔想再討論

你真係笑大人個口,咁既邏輯都做到版主
回復 支持 反對