打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 80組困難兵聖 -片

有得刷咪算好~
不過辛苦你啦#3 加油!
回復 支持 反對

回復 41# ~冰冰b~

過黎逍ser啦 楓都喺度吖-0-
回復 支持 反對

我並不是一個賣點
回復 支持 反對

四個人 雙開三開去刷 歷盡千辛萬苦 比起簡單兵聖速度慢了十倍
回復 支持 反對

更新情報{:15_786:} 昨日逍SER80組打左2場困難兵聖 陣容相當鼎盛{:15_769:}
慕容大神 : ho志(絕對是土豪 42m血 5600玄攻up{:15_785:}
大神天山分身 : ho志 17m血 2500冰攻up(仲有3張冥晶符未用{:15_767:}
4石極限逍 : 亂(呢個名最好{:15_745:} 27m血 4100毒1300火
4石ec女神 : 忘(已經唔記得而家咩名{:15_765:} 26m血up 冰玄各2000up
花瓶ec : 細萌 20m血 屬攻跳過{:15_745:}
準3修身法流4石逍 : 悠海(正是小弟 21m血 3600毒1000火600冰
生猛4石天山 : 海鮮 血量屬攻不詳{:15_789:}
新丁4石逍遙 : 花火 17m血 2000毒
新丁4石天龍 : 夜星空 12m血 屬攻不詳{:15_766:}
吊絲武當分身 : 離歌 11m血(? 1300冰攻(?
女神明教分身 : 凌兒 11m血(? 屬攻不詳{:15_781:}

歡迎各80組有心人士加入{:15_757:} 裝絕對係難收 且看大家團火有幾勁{:15_781:}
回復 支持 反對

強。。好想玩80組。可惜有心無力
回復 支持 反對

回復 45# 楓 〞

亂呢個名 我細細個就聽過 可惜已經死左
回復 支持 反對

回復 47# 心隨風去

4000元即可復活{:15_742:}
回復 支持 反對

更新情報 昨日逍SER80組打左2場困難兵聖 陣容相當鼎盛
慕容大神 : ho志(絕對是土豪 ...
楓 〞 發表於 20-8-2014 12:21

花瓶ec  ;P
屬攻仲要skip  ;P
回復 支持 反對

回復 49# cth45678910

你有冇考慮轉黎 其實我仲有兩隻逍遙號orz
回復 支持 反對