打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 【巨商小小攻略】更新日期:2015年月13日(細佬已轉日巨)

回復 99# C小旋風

手先多謝板主加精,雖然本人冇咩所謂,因為精唔精都係錦post,不過都好多謝板主,外掛個度我改左字眼,
回復 支持 反對

17號更新:各項細節優化,應板主要求唔好已叫人用掛(用掛有風險,個掛可能有毒,被人走數之類),
回復 支持 反對

甘算丫 因為有好多版主反映 由於我加精華 所以他們都叫我自己處理 真係果點唔直接刪?唔係無左光亮同精華少左好多人睇 正如商人有誠信先會有人幫襯 聽日早上2點半前不刪果句都不會列作精華 三唔三思自己諗 打得甘好都無用 無精華等於無乜人欣賞
回復 支持 反對

回復 103# C小旋風

又再次多謝板主加精,仲記得當日我講過一句,不求精,只求頂,由開POST冇加精到家下去到11頁同BROVA,我都真係覺得冇咩人睇,至於精華,好似加完都係多左2隻字同個公仔,應該都會極影響人地禁唔禁入黎睇,反正得個幾個POST,攻略頭板又得呢個POST,都應該唔會錦好彩禁中我呢個-0-又反正新手睇攻略實會一篇都嫌多,都肯定唔會再禁入黎睇,睇怕篇野變番之前錦冇精,熱潮過後,肯定又會變番好似之前錦冇人睇,新手加入又唔多,樂古又係堅出名,係得我呢D老坑識-0-至於精華,細佬我一直都覺得呢篇錦既87垃XONX西7能仆X膠PX廢文,完全唔配加精,更絕冇錦既資格加 精華 呢2個大字-0-,所以都係加多D更實用,對大家更有幫助既廢字算,,反正內文都只不過係足夠加過精既87X圾ONX西7能X街膠XK廢文,唔記得補番句,板主,唔洗錦早2點半起身DEL精(定自動?),又再次多謝板主加精,果然都係好似要精華錦,冇呢D門面野都係唔店+冇人欣賞,不過你睇緊架河

至於外掛,我覺得係一件幾好用既工具,多條路簡,所以大家有權去知,去簡,好似8門,玩遊戲都係FOR玩,外掛只係另一種體驗,其實有名你叫,巨商,有錢係玩晒~~,不過個人真心唔建議用,錦快250好冇忍,而且風險博唔博睇自己.....因為見過有人全陣250,被人走數,爆AC,昆
回復 支持 反對

支持

但可唔可以隔下行 排下版  d字癡線一行 睇到眼花

不勝感激
回復 支持 反對

回復  C小旋風

又再次多謝板主加精,仲記得當日我講過一句,不求精,只求頂,由開POST冇加精到家下去到1 ...
clb4a15sam 發表於 17-4-2015 08:04

請詳細閱讀巨商版版規 , "三級違規,必須禁止"部分
其實已經唔係加唔加精既問題
而係觸犯左版規
我地冇直接禁止的原因係因為見到你係呢個POST放左好多心機,作為過來人既我明白開呢一類POST係好花心機,我都唔忍心禁止,但希望你明白,版規係要遵守的,所以我地一直比機會你去修改.

而點解會有呢條版規係呢到就唔詳細解釋,希望你明白!
回復 支持 反對

認真覺得外掛同巨商已經係一體(港巨)
新手有必要知道有外掛呢回事
唔係玩到一半 比左錢入去玩, 之後自己會灰X左
回復 支持 反對

又修改左D-0-會再加入社團,任務將由新仔任開波,
回復 支持 反對

18日更新:各細節優化,社團,有絢/野加請指出
回復 支持 反對

19日更新:對抗既影響做多左解釋(+左圖)
回復 支持 反對