打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 【巨商小小攻略】更新日期:2015年月13日(細佬已轉日巨)

回復 18# JIMMY8600

已加入,狠感謝-0-
回復 支持 反對

白商會同印度有得換禁易太甲, 禁易大力 ,
如果自用印象中係市場收 國家靈魂石, 銀幣換 比係市場買可交易既 較平

用服裝等有得同市街最上方拍廠個傻仔交換點數~
每次改版後有機會更新貨品, Eg 曾出現冰劍, 180頭甲, 155鏡/鈴...etc
交換點數既時候有機會抽到 大聲公 禁易熟秘1日 兵法24 禁易變身書 禁易大力等...
(悟空服/藏金服 5xx點數分+有機會換到大聲公x10 禁易熟秘1日x3 都唔錯架)

如果想鬼道, 升信用度, 升lv... 可考慮搵個有 +鬼道成功率/+信用經/+exp 既團會較快
(如走團 宜 知會團友,免產生誤會,除非心不繫該團)

另外有新手以為要糧食先可以擺兵/帥/怪/物品入倉 用7日客棧卷/30日客棧卷更化算
因為客棧卷係可以限期內無限次使用, 糧食只可以用一次就消失(不過鍾意幾時用都得,無限期)
用完無得反悔~加上都唔平,所以買個客棧卷仲好
呢家既糧食我諗for鬼道用既多~

註 : 傭兵同物品倉 係 1個帳號3個人物入面可以共用, 所以幾方便拎黎汁倉, 自己傳野,
       開爆物品位就可以有15個空位擺野~ (每個物品位可擺50件同樣既野,唔計裝)
      怪物倉, 將帥倉 每個人物係分開既~並不互通~
回復 支持 反對

回復 22# ho572003

SOR細佬無知,請問印度邊度有太甲換?已加入,謝
回復 支持 反對

太多簡體字唔想睇
回復 支持 反對

回復 24# doggoddoggod

太多簡體字?.....(笑)
回復 支持 反對

回復 23# clb4a15sam

前面有打白商會-_-"
回復 支持 反對

你幫到我個fd好多..
你字海無白打..
支持
回復 支持 反對

這算是新手指南嗎
回復 支持 反對

回復 28# wrxstiman

岩用咪用=-=不過神人就用唔著
回復 支持 反對

回復 27# 聰聰=]

我幫到既只係冰山一角,最緊要係大家.大家再提出黎幫到更多人最好
回復 支持 反對