樓主: peterho200911
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 後期陰陽師同念力師都係必須??

花直線  申大范圍
當你隻申250 差唔多應該係全巨商最大范圍既技
狂點中間可以清晒飛怪   花要對方向..E.G打 ...
henryns 發表於 4-2-2016 08:13

範圍係好大, 當初都係因為呢個原因轉佢
但係無果種打中怪既實質感, 唔夠爽
回復 支持 反對

花直線  申大范圍
當你隻申250 差唔多應該係全巨商最大范圍既技
狂點中間可以清晒飛怪   花要對方向..E.G打 ...
henryns 發表於 4-2-2016 08:13

天怪有時描準不到
用申就簡單無腦車。加上獨弓(解封)更佳
我玩花3,放完一條完整MP才知道對不準青龍,有時好煩

臣3未試過
回復 支持 反對

申2雖然無咁高攻 但係真係易控好多
回復 支持 反對

申2雖然無咁高攻 但係真係易控好多
wmlauaa 發表於 4-2-2016 21:20

對天怪高攻已經不甚重要,因為天怪會頗散(不計印和黃牛怪物的話)

打少幾次怪已經補回來
回復 支持 反對

1有人答你了
2有好多舊二轉還有些許用
例如祖2,現在不時興推兵上去硬頂(還只能頂一邊),而興速殺了。所 ...
foolruner 發表於 3-2-2016 12:01

1. 我想問 精靈同 神獸符 用咩好?? 姐係咩精靈配咩神獸符比較好?

2. 先祖石(朝鮮) 係邊到打??

3. 權2 加全血定全力比較好? PS. 我依加有既將帥: 申1, 金1, 權1, 蛇女1轉, 之後係MP女 挑

4. 朝男1轉左之後, 唔想咁快轉中國男住, 可以打咩升到200up??
回復 支持 反對

1. 我想問 精靈同 神獸符 用咩好?? 姐係咩精靈配咩神獸符比較好?

2. 先祖石(朝鮮) 係邊到打??

3. 權2 ...
peterho200911 發表於 5-2-2016 11:44

1精靈用風/水(加速/減速)
2先石去漢陽>浦項下面的桂林庭園
3權全力較好,今時今日速戰速決時代,都很少機會補鐵璧,不如加力試試有沒有機會加速打死怪
如果沒有錢造強兵,要慢慢磨強怪,你都沒錢上裝,再多血都是死
4食魂,其實朝男好廢(至少200前)
回復 支持 反對

全血
回復 支持 反對