打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 做乜討論屁王大人個post會關閉左嫁???

關閉 [複製鏈接]
受到警告 121#
好心你地班社會寄生蟲出返黎做野,唔好淨係識喺game入面自high
嘥晒我地納稅人既錢去養你班綜援戶
回復 支持 反對

回復 118# 細天R 宣傳黎 一邊引人買巨錢 一邊幫屁王增加生意
咪又係想人幫佢買埋d外掛錢同佢投城有咩意思   
回復 支持 反對

回復 130# wocmdfgh

d人買都唔關我地事喇
買個d一定係港豬
我由台巨玩到港巨 都未試過同人收巨錢
買點數

好心d港豬 唔好貪小平宜就同d掛仔收巨錢喇

見到隻game咁 索性搞罷玩迫普雷威做野喇

仲係度玩港巨 比班人搵你地笨7
回復 支持 反對

形勢唔對路,版主好快就會封帖

新年 祝大家 洞悉先機

買番本富爸爸窮爸爸

聽日你就係馬雲 ...
魔界幻龍 發表於 3-3-2016 16:45

有時真係忍唔住笑
回復 支持 反對

有人上個POST 7唔夠 仲想7多次
回復 支持 反對

因為回覆內容已開始涉及罵戰,生事及冒犯內容。
討論不是問題如涉及口角,引起罵戰,故意生事,我或其他管理人員絕對不容許。

大家記住唔好有口角,罵戰,冒犯內容,故意生事
不過最後提提大家
本區擁有管理權限之管理成員擁有最終決定權
切勿挑戰任何版規及任何管理團體之忍耐程度

所以討論屁王大人 應該從學術角度討論
我以下會示範一次

屁王大人原帖既文章呢 太長啦
我都無乜心機睇
做野最緊要 學屁王咁
效率為社會最需要(直接睇重點)

總結黎講 我地可以學習屁王以下三點
1.首先你要有本金
如果無咁點算 詳情可參考效率為社會最需要 係巨商入面 點樣賺錢最快 當然係要問某位祖姓會員
2.要懂得看市埸走勢
姐係你見到班外掛賺錢 已經可以搵翻佢比外掛月費果陣
你重會唔會on居到送錢比佢買外掛啊 緊係自己******啦
3.洞悉先機
見到連秋叔都玩埋韓巨 重留係港巨 做港豬咩 一係去韓巨啦
回復 支持 反對

大家記住唔好有口角,罵戰,冒犯內容故意生事
不過最後提提大家
本區擁有管理權限之管理成員擁有最終決定權
...
新手勿電 發表於 3-3-2016 18:22

已經係投訴區發帖
睇下依個版主仲點樣繼續幫自己友
回復 支持 反對

唔好再叫人去韓巨啦 唔想到時連呢個唯一既清泉都比嗰粒老鼠屎搞亂
回復 支持 反對

你d垃圾城 夾夾埋埋都唔知有冇 3 4皮hkd啦
小小掛錢就話自己用左成百萬玩巨商 笑死邊個
我地每個月賭既錢 ...
wikoy87 發表於 3-3-2016 17:05

前港巨結束營運,我聽巨商一位朋友收到風 當然佢都係聽返黎話比我知既。事原(某人就想續買date 繼續營運舊港巨 就去同代理傾 就花唔知幾十萬定百萬真錢,咁代理就話你都冇營運經驗 如何營運)  咁呢個消息係前港巨結業 聽fd講  咁我就唔知真定假 都係聽返黎
回復 支持 反對

睇咩細天 臭屁王講野就知入世未深
教精你地 唔好下下以為一隻遊戲玩到好勁 係現實世界就好巴閉
真正有料既人 係唔會周圍同人講自己好有料
回復 支持 反對