收起左側

[商團討論] 變態的龜天王

回復 22# 魔界幻龍

所以我先會問你 「你有玩目前既台巨?」可能你有玩 但你無天王?即係你口中既公式兵陣?
多聞天王 玩雪崩 技能範圍細 打2-3隊系最好打最快 我所講冰肥多少少經系計無人打個陣 你自己呢幾日行去睇下冰肥有幾多人?定你層次未夠去唔到?
唔好介意我禁講 你唔識專重人 我亦都無義務專重你
兵陣可以好多樣化 巨商系有客棧呢樣野 龍我有花我都有
Btw,玩天王我一定會推薦用凶獸
回復 支持 反對

250LV  咁既裝  好難唔勁
回復 支持 反對

回復 26# 魔界幻龍

首先你系咪誤會左d咩,我純粹系想問你有無玩目前既台巨,巨商包括有港巨,台巨,國巨等等。禁樣叫唔尊重你?吉你?會唔會諗多左?
另外,你問點解組隊一定要打冰肥。因為我個人認為冰肥系目前天王暴走5-6隊可以不死兵而又最高經既怪。可能我兵陣唔夠強 密特拉過4隊我會死兵,所以我無組隊打。(組隊既龍思系招吸手引怪 我自己打)
跟住你話3只天王一齊打?禁樣無錯 吸經系多d,因為快d 但我一直講緊既系天王自己既經驗值 3隻天王一齊打,仲有幾多經分到去天王到?
我未測試過,我唔知。禁我反問番你 你知唔知?

有句說話講得好岩 吃不到的葡萄是酸的 系因為自己無凶獸所以就貶低凶獸既價低?定有其他原因?

我唔理你因為d乜野令你討厭凶獸 希望你睇野/講野客觀d 唔係你諗定左既野就一定系禁 要人人跟住你走
回復 支持 反對

你自己請講黎講去都係刷經用
我味問你,刷完經仲有咩做?

打天?都係敢講,拎個位出黎用念先啦
玩得青龍定日 ...
魔界幻龍 發表於 3-4-2016 02:39

多天王組隊快完場,可惜經不入自己袋

日凶不單加幾千法力,加的還有威力

玩過天王都明白其中問題所在,可惜你沒有玩過天王,合一隻就明那幾千魔對天王作用如何大了

合一隻吧
回復 支持 反對

都係哥句
7帥3神1天王
仲邊有位
放雀武好過你多得過千幾魔

金巨燕天使帕賽(花/祖) 龍龜 公式兵陣無只走得 ...
魔界幻龍 發表於 1-4-2016 20:50

金巨燕我有,其他我一隻都無

好吧,陰當半隻,吸升空裝雀當半隻
回復 支持 反對

回復 30# 魔界幻龍

話事話,你都幾識講笑。
據我所知主力打300e經,吸既怪都系得40幾e左右。請問你系打算用天王打夠2100e出泥之後就全陣250?你唔識再用其他將去打怪升?

回歸現實啦,禁樣會唔會變左你口中既「人打機,唔系機打人」?

250天王完企到系?呢個可能只系屬於你自己既諗法
回復 支持 反對

果然好變態, 果排血扣得快到
回復 支持 反對

回復 33# 魔界幻龍

都唔知話你理解能力差定你真系新手好

5e經系只屬於天王既經,明?紙上談兵無用 你試過未,就算照你講法3人打真系有9E,禁屬於天王既經有幾多?你答到嗎?
回復 支持 反對

你自己請講黎講去都係刷經用
我味問你,刷完經仲有咩做?

打天?都係敢講,拎個位出黎用念先啦
玩得青龍定日 ...
魔界幻龍 發表於 3-4-2016 02:39

"雀龍龜3神
可以唔3神既,不過龜哥位仲有咩換?
哦,原來可以放只加千幾MP既野"

呢個係咩logic???
首先, 你自己都話可以唔3神, 搞笑? 又話要3神又話可以唔洗
第2, 有隻野加400智, 400智叫做只加? 咁麻煩你平時唔好裝2隻戒, 甚至更加多既裝
第3, 你講完呢句野之後都係冇講到隻龜有咩用, 用黎坦? 而家龜天王有招技已經係放隻龜出黎坦, 台男多條柱甚至有人用祝斧
       幾招技都好用過叫隻龜行出黎, 你搞緊笑定想去紅館開show?

簡單答我, 1) 隻龜有咩用, 如果冇用, 麻煩就咪話加400智廢, 因為你推介既呢隻龜連400智既效益都冇呀醒目仔
回復 支持 反對

多天王組隊快完場,可惜經不入自己袋

日凶不單加幾千法力,加的還有威力

玩過天王都明白其中問題所在, ...
foolruner 發表於 3-4-2016 12:27

人地未用過凶獸點知呢, 人地剩係識放隻龜係個陣度谷戰/封石

連幾百智都話冇用, 可能佢連龜天王招技個傷係食智都唔知
仲想扯開話題同人計經驗值, 而家講緊兵陣呀, 講啦!講下你隻龜有幾勁呀
回復 支持 反對