打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 變態的龜天王

247+192天王係勁D既,對升等有特別見解
只能入四隊,就慢
1個人場場5秒入6隊
其實我睇唔明你打緊咩
合凶 ...
魔界幻龍 發表於 3-4-2016 23:59

不明白嗎?看看你的說話就明白了

其實入去巨商睇下有幾多人收凶套就知,一星期內,五只手指已經數得哂,一只手指可能已經夠
真正既熱門野大把人收

多人組隊刷經更快,也算是趣聞了
回復 支持 反對

雀武技真心無咩用......打地怪唔洗放都一陣清晒.....打天怪又車唔到
凶技+少少智可以放多下技  但都係無乜用 每場都要手動
就連祖2生死   去到後期都係盡量少放最好   畢竟每場按多1下 會累

我覺得最好就組隊...有台男同陰/念 挑符 幫你手放技點怪  自己負責拎隻主力出去打怪就好
粗重野佢地做...經就自己打晒
回復 支持 反對

一開始已經2下中,完
至於2下中全體…算是非常可笑的了
都唔講片入面有D位放錯
你做唔到姐,有D經驗就已經 ...
魔界幻龍 發表於 4-4-2016 00:36

原來只是一面
一面2下技,而且未知是否減足15%抗
在刷經中要放至少3邊6下技
看來要專業吸手

雀真有用
時間正是重點,放一招和六招
回復 支持 反對

其實大家都係交流下姐~
駛咩下下講到攻心計咁樣呀~玩遊戲姐~
唔一定下下批評既........
我都見你個個post都講D好消極既說話~
咩都話掛掛掛~人地開post都只係想問D有用既野~
你喜歡答既咪講哂正反兩面咪夠哂~
駛咩又話其他人~又要同人嘴炮....何必呢....
不過可能你係睇唔過眼啦~點解巨商咁樣仲有咁多無知既人玩???
到底哥句~~其實都係玩遊戲姐~隨遇而安啦
唔駛下下都要串,下下都要鬥既~~放鬆D~巨商既朋友
回復 支持 反對

個post開左幾日咁多回 都知有d野

btw 有無巴打可以討論下持國..
回復 支持 反對

除左本身已經有, 或者有閒錢而又玩到無野好玩
否則唔建議合凶獸, 因為幫助真係唔大
回復 支持 反對

好羨慕不過都恭喜哂
回復 支持 反對

好癲啊..............
回復 支持 反對

好癲
回復 支持 反對

k.cheukman 發表於 4-4-2016 09:12
其實大家都係交流下姐~
駛咩下下講到攻心計咁樣呀~玩遊戲姐~
唔一定下下批評既........

他一向消極批評無極限
只認自己一套才是最大,無法接受他人玩法
殊不知,不同玩法各擅勝場才是一向巨商發展的方向
因為如此才符合巨商的利益(多課金)

例如天使,看到某韓巨blog用天使取代回血,就認為必用,卻只是單一用家之法,而忽略其他韓巨人用台男、甚至台女,更不用提韓巨玩法未必等於正確

於是「公式陣」中有天使,而且必用
至於龜從何來,我未看到他有任何申述

我都想知有多少人被他fake合龜和買權能
年中見太多人合龜後悔不已,或許身體力行退巨的他無法一見啦

題外話一句,看到近期他不斷叫人退巨,幾可肯定他已經退巨,所以拉人退巨
至於如此猜測的原因,不提也罷
回復 支持 反對