查看: 11937|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 港巨18+慾蒲團招生 歡迎老中新手男女老幼入團

自從退左港巨 最近FD叫番我玩巨商 然後我就識到呢班好團友@@
大部份都係老手 本來我做任做到悶 自己打冥海又悶 跟住真係多謝班團友一直帶升
然後我地團友不但會派肉 又日日都帶升 一齊解周任 團友放野有優惠

雖然呢個唔係咩大團 不過我地團既重點係輕 鬆 玩
真係要靠佢地我先有動力玩番 解任又有團友帶
團定期搞抽獎先係重點@@ 聽講今次有幾條馬尾抽@@ 希望各位想玩既都入團一齊吹水 有WTS群嫁@@
團照就......比張你地啦

各位 戰力不限 最緊要輕鬆 係我地團既宗旨 仲諗咩?快啲入黎拎我地大佬皓少既錢啦XD
戰鬥組名單:
豬小寶
Jimmy
LEECFx_x
RJJ

帥哥名單:
大房ho少~~~~~~~( 拍手)
豬小寶
其實入得都係a_a

囡囡名單:
想知?入團話你聽 有5個

有咩事搵佢地帶升就係嫁啦@@

話說岩岩抽完獎 雖然我無中到D咩 亦捐左10E出黎 不過大家玩得開心 我都唔介意中咩獎 最緊要大家多D ON 好好咁繼續經營個團 多謝咁多位有份捐貴野/其他野既團友 無你地既貢獻都搞唔成,多謝團友,特別係我地大房HO少 小寶 紅孩兒 無花果等等.........多到數唔晒
團友們 多D做任升團LV阿!!!!!!!!!
咁多位 岩岩又更新 5月12號有新搞作 有興趣既朋友快入 希望唔好為獎品而入團啦~~~~~
5月12日 係小弟我玩巨商多年黎終於達成既心願 我終於可以合神獸 了結埋 遲D退巨都無遺憾 多謝小寶 HO少 銀ZERO平放野/借野比我 無你地我一定合唔到 多謝晒
話就話唔係完美龍 但係都已經足夠 希望你地都可以快D合神啦
同埋今日我地又有活動啦。今次有抽獎之餘。又有1蚊搶攤game。有點品。有藥。有武器。雖然5係咩神裝貴藥。但係都玩得刺激。正所謂手快有。手殘無。玩超上黎又嬲又好笑xd
快d加入我地大家庭啦gogogo。慾蒲團等緊你
而家開始我地會同絕情谷合作一齊攻城刷箱 有意入團啦@@

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2樂點 +20 Bravo! +1 收起 理由
自閉懶豬。情 + 1 路過.
巫哥 + 20

查看全部評分

回復

話說~點解咁得意走去冥6f影集體相既@@?

係解週任哥時影定係專登去哥度取景?
回復 支持 反對

聶羅阿瑪特 發表於 19-4-2016 22:49
話說~點解咁得意走去冥6f影集體相既@@?

係解週任哥時影定係專登去哥度取景? ...

YS 我地團準時星期1一齊解周任
回復 支持 反對

wallace1239 發表於 19-4-2016 22:52
YS 我地團準時星期1一齊解周任

好合群呀@~@
回復 支持 反對

此風...可助長
回復 支持 反對

kit2234560 發表於 20-4-2016 00:50
好合群呀@~@

話明團友齊上齊落嘛
回復 支持 反對

淡忘.輝 發表於 20-4-2016 00:51
此風...可助長

Ya thx支持
回復 支持 反對

支持細團!!
回復

感謝支持!!!
回復 支持 反對

幼都要?