查看: 8265|回復: 10
收起左側

[綜合討論] 台巨定國巨多人?

聽聞台巨外掛多。。重玩想問下大家而家係咩ser多
回復

JOXDD 發表於 21-9-2020 01:00
任務跟住個傳送符做就OK 睇埋52巨做應該冇咩難度
我記得某D GROUP有漢化版 但我自己就用英文版 收野賣野 ...

我見4隻天王好似都係範圍高傷,其實有咩主要分別
仍然只係龍天可以可以打天?
同埋我見龜天仲可以召多隻細龜出黎頂同打,咁佢自己本身招技係咪無雀虎天咁高傷
回復 支持 0 反對 1

我玩國巨
回復

哇大餅你仲有玩,估唔到仲有舊人
而家新手起家邊個國最好?
我聽講而家都係用210治療師起家,準備課幾舊玩下先,有無攻略介紹下
回復 支持 反對

我早兩年玩左三個月被誤封AC 後來玩左下私服 撞到4E 後尾唔得閒玩 俾左AC人
最近8月頭先解封玩返國服

起手的話其實邊個國都唔差 反正雷電珠 我就直接課金出天王哈哈哈哈哈哈哈 反正都要轉國 最緊要你長遠目標同兵陣
你可以搵個團 或者搵GROUP JOIN問下
我就遊俠 唔打算加團 HEHE
回復 支持 反對

NeojulianEX 發表於 20-9-2020 15:08
哇大餅你仲有玩,估唔到仲有舊人
而家新手起家邊個國最好?
我聽講而家都係用210治療師起家,準備課幾舊 ...

最好早D開定AC等係度 因為國服商城道具不可交易 要70信先可以將不可交易道具轉做可交易 每日一次 而且頭一個月有100USD限額 如果你要大量點品 需要多D 70信角色
回復 支持 反對

JOXDD 發表於 20-9-2020 19:45
我早兩年玩左三個月被誤封AC 後來玩左下私服 撞到4E 後尾唔得閒玩 俾左AC人
最近8月頭先解封玩返國服

直接課出天王係咪要幾千?我打算小課幾百睇下咩環境先,英文巨商睇得好唔慣。。任務要打咩都睇唔明
回復 支持 反對

NeojulianEX 發表於 20-9-2020 22:21
直接課出天王係咪要幾千?我打算小課幾百睇下咩環境先,英文巨商睇得好唔慣。。任務要打咩都睇唔明 ...

任務跟住個傳送符做就OK 睇埋52巨做應該冇咩難度
我記得某D GROUP有漢化版 但我自己就用英文版 收野賣野D材料道具名照住方便D

天王大約100億咁上下 千幾蚊  冇武器得龜天王可以稍微有效率打神仙谷以內某部份怪一/兩隊
有高武 龍王以外都可以玩
龍王要用好多資源先可以玩得勁 因為太食裝備同兵陣配套 唔建議直接入 否則退巨機率非常高
大部份人推薦210印度兵+雷電珠(10億內) 帶到主角210 然後再轉狐仙娃娃 用主角做主力升LV+打錢 (娃娃約25-30億, 智力技,參考52巨D片)
不過雷電珠我冇玩過 傷害唔太清楚 你以上玩法單國先既話 台灣會好少少 有覺醒雷公定到大部份怪 大大降低主角瓜柴率
如果要玩傳說將 最好開多D二轉倉 轉國拎晒D需要既將 (可以保留埋轉國戰鬥任務送二轉證書省少少將位)
國服係比較貴少少 唔一次課金都可以慢慢黎都得 如果打算長玩 唔急
回復 支持 反對

台巨,反正好多人都係體驗下回憶下,平平地台服算
回復 支持 反對

台服,我特然間上唔到官網@@
回復 支持 反對