2525283 發表於 11-1-2008 12:38:05

心靈刺點+屬性同技能點
同要裝咩打得多
gvg同pvp型有冇 升lv型就唔洗
或者第幾頁有人講過

jackielam 發表於 3-5-2008 19:27:44

我想問神行太保要怎玩才強,急的

aspeed 發表於 6-5-2008 18:37:05

好詳細~~支持大大~~

Nelson 發表於 20-2-2009 19:10:35

=================開啟此文章專用帖子=================

ot008 發表於 25-2-2009 11:48:03

請問大大我要玩騎士應該怎樣配點才算好呢!?

餅`Cake=× 發表於 30-3-2009 19:53:42

最近玩緊一個近似正服既私服15倍exp

甘我就玩體騎既   }

呢家0轉52lv 39j   之後轉騎玩矛
str28+3
agi9+1
vit60+3
int1
dex30+3
luk1+1

窮到濃要點樣樣合到d見得下人既普通裝   同埋點樣點   呢._.?

GLOOMY 發表於 31-3-2009 17:47:45

最近玩緊一個近似正服既私服15倍exp

甘我就玩體騎既   }

呢家0轉52lv 39j   之後轉騎玩矛
str28+3
agi9+1
vit60+3
int1
dex30+3
luk1+1

窮到濃要點樣樣合到d見得下人既普通裝   同埋點樣點   呢._.? ...
餅`Cake=× 發表於 30-3-2009 19:53 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

裝高防為主就得

騎士的話卡片都係圍繞Str Vit Dex為主
睇自己想著重邊樣..但騎士通常都唔係好夠命中
我自己就攻同命中較為著重

Str 除非d裝勁唔係既話最少都要加到 (Job連加成)要有120 /或者 Str低可以用卡片補上

Vit 我覺得如果你 (乘算防禦)有 70或以上時
   .可以加到 (99Lv時)hp達 2萬
   .或者到加 (減算防禦) 80~90
      ↑此項方便負面狀態盡快消去(因為乘算防禦高,所以唔洗刻意加到100)
[[ 減算防禦數值係Def X + X,後者的是減算,前者為減乘算防禦 ]]

DexHit達 190或以上就得(連卡片裝備)

以上都係參考用要睇你打咩怪進行相對調節

餅`Cake=× 發表於 27-1-2010 15:12:33

最近玩緊波利o.o有d問題想問下大家

我最近玩緊魔師b42j32

int52+7
dex33+14

頭: 魔法帽
花葉
手:骨杖/4土波手杖
盾:盜蟲卵鐵盾
身:蟲蛹 dex+2 長大衣
披: 白幽披
鞋: +4 鬼女長靴
飾:小雪獅*2 /*傑洛米

想問一下之後升lv應該+咩點   我呢家打咩怪傷害都唔多夠-_-

jack12612001 發表於 1-7-2010 21:21:27

我想請問邊個職業pvp最強

孟占 發表於 17-2-2011 08:35:56

頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20
查看完整版本: [原創]職業攻略