打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by devilkai666 at 2006-3-22 04:39:
其實我想知道點解大陸D人會鄙視火槍的?
我諗我到時應該玩1力2體3心@@

∼∼∼應 該 因 為 槍 係 正 統 武 器 , 而 拎 住 槍 而 出 魔 法 。
d 人 覺 得 咁 係 唔 應 該 . . .

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 12:12:

屬性當然要學 關內功事
水屬係pk屈機招
雷都係 火就係打怪

下 , 點 解 水 屬 會 屈 機 既 . . .
我 用 水 定 住 人 , 雖 然 行 唔 到 , 但 係 仲 可 以 用 招 攻 擊 我 啵 。

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 14:22:

睇下係咩職打你ja
我槍俾人定左冇招出 ==’
o嘴

哎 . . . 咁 奇 既 ∼_∼
我 上 次 同 個 槍 打 呢 ! 我 定 佢 佢 行 唔 到 , 但 係 就 用 風 馳 可 以 打 到 我 ..
令 我 覺 得 定 人 無 用 咋 . . .

回復 支持 反對

Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 15:38:

風馳無視定身架
所以咁多人學風馳就係咁解

哦 ~ 除 左 風 馳 外 仲 有 冇 野 係 無 視 架 。
咁 我 如 果 定 d 無 風 馳 既 人 咪 佢 打 我 唔 到 我 打 到 佢 囉 @@ . .
哈 . . . 而 且 定 人 好 似 一 定 定 到 架 啵 . .
我 次 次 用 都 定 到 d 怪!!

回復 支持 反對

火 爆 輝 ∼:
我 就 覺 得 槍 本 身 得 風 馳 pk 好 小 野 出 咁 , 我 就 想 學 埋 拳 技 ,
暈 人 + 風 馳 屈 . . . 先 用 拳 打 , 如 果 有 水 3 定 人 就 轉 用 槍 風 馳 打 。
我 計 過 d 招 加 加 埋 埋 都 要 7 個 位 :
風 馳 + 烏 龍 + 少 林 + 野 球 + 金 鐘 + 金 3 + 水 3  =0="  
原 本 想 加 埋 拳 5 ( 彈 開 人 個 招 )
但 係 又 怕 遲 d 有 新 招 出 or 化 境 個 陣 有 招 學 , 所 以 唔 知 夠 唔 夠 位 . . . .
你 覺 得 咁 點 呢

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by devilkai666 at 2006-3-23 14:32:

劍的3燕都可無視水3的定@o@
水3係1定定到架-.-問題是時間的長短(12lv的水3定到人1x 秒--)

@o@ . . 但 係 升 12 層 有 排 lu 真 係 ~
槍 風 馳 都 無 視 定 人 . . . . . . .
但 係 我 以 之 前 回 應 方 式 學 技 好 唔 好 呢

回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:09:

我冇講過自己影的

回 回 第 4 2 樓 我 個 回 應 呀 ! ! . . 哈 . .

回復 支持 反對

Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:58:

其實墨香後期係咪會多10格招式呢
佢有10格鎖左 唔知要幾多lv先有得開
我係咁唸 

你金唔洗學太多 睇你加點方法 如果心係多
內功就重要 如果係加體,力多 就學外功 ja係招
內功唔洗學太多
...

哎 . . 如 果 真 係 有 多 返 1 0 格 技 我 就 唔 洗 擔 心 咁 多 喇 ! !
因 為 我 怕 學 晒 招 得 返 2 - 3 個 技 位 , 遲 d 高 lv 可 能 有 招 學。
咁 到 時 唔 夠 位 咪 死 . .
如 果 真 係 多 1 0 個 位 就 應 該 用 我 心 諗 方 法 去 練 。

回復 支持 反對