查看: 20747|回復: 124
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
首先,槍唔須要太高攻,你高極都唔夠刀黎,唔洗加太多力
最重要係心同體 因為咩?因為槍係清怪手 俾怪圍果陣你唔夠體ge話
爆餃子都係死路一條,,,而招方面 如果係單修型 學風馳電制加橫掃加烏龍就夠
其他兩招學唔學都罷 風馳電制ge好處就係高攻 我11lv都扣到3xx(一擊)
而橫掃同烏龍都係清怪技 必點
如果係雙修型,只點烏龍同風馳就夠,其他唔洗
風馳係pk絕技,打同lv其他職都幾屈機,除非見到高手
加點:2力2體2心,1力2體3心(最好2力2體2心,平均型)
力=招式攻擊力 但力唔代表一切
都係果句,,,你加力倒不如玩刀 如果你鍾意玩全力槍 我服你 但睇血 小心

橫掃:

烏龍:

小弟衰則玩墨香唔係勁,,,但見到咁多人問點加法 所以希望幫到有需要人
唔明可問,盡力解答

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-4-23 at 10:10 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復

頂......
真係好有用....冇人回落左第2板= =’

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

最好2力2體2心
咁樣加既話攻同一X會拉低好多架喎
同心我覺得+1就ok

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

多謝樓主既心得分享

回復 支持 反對

幫你推啦~見你咁有心機= =.....

回復 支持 反對

不會吧..=口=..
我比人呃左..
叫我點4力1體1心=口=...

回復 支持 反對

Originally posted by Nami_YiN at 2006-3-21 20:16:
不會吧..=口=..
我比人呃左..
叫我點4力1體1心=口=...

封測ja-,-
不過加力真係冇乜用

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

都幾好wo!~
我開個槍黎玩下先><
我而家玩緊刀,14 lv炸><

回復 支持 反對

十卜十卜
好正呀><
加油

回復 支持 反對

- -"...咁不如玩全魔=.=全爆心
血可以有特技俾你加

回復 支持 反對