打印 上一主題 下一主題
收起左側

刀法討論區

關閉 [複製鏈接]
me 唔知點玩先勁

不過me既+點方法系敢:
1lv up 2lv:5力1血
2lv uo 3lv:5力1心
3lv up 4lv:5力1血
4lv up 5lv:5力1心
如此類推
技我學左旋風斬   易讀  夠型   haha
唔知你地又會點玩呢?

p.s.   唔駛專登去諗點加最好既   人人有唔同玩法   覺得加夠血or心咪唔好再加law..  當然  唔好
        勁到走去加敏..主要加力就ok 了

個人之后會學萬佛朝宗同無處藏身...  一個夠狠   一個夠廣
不過我又唔想太狠   所以諗下諗下   用怒劈華山都幾型  haha  狠得來又狠唔過萬佛朝宗  haha
內功可能會學  金2 同 火2   金2好似系單體同可以封人  火2夠型   維求又打得  又睇得...
不過唔知學內功會唔會有用...如果勁先敢樣學法..  
唔勁既話會學土1同木1or水1..  土1 保護自己先..  木1可以補血or水1等人唔好打自己禁快   自己有足夠時間ko 人...

**以上純屬個人意見  無任何攻略成份**

有冇人可以話我知刀仔練內功勁唔勁?

[ Last edited by 鋒 on 2006-4-13 at 02:47 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by RedSunsD at 2006-4-16 16:29:
刀既大範枝係咩同學咩招
我想轉玩刀

刀有範圍技  旋風斬  但系打既范圍唔大
東風好似系唯一一招遠距離既招  不過唔系好遠嫁咋
怒劈華山好似可以暈人
其他果兩招都好似冇咩特別-0-

Originally posted by kwanjason at 2006-4-15 15:33:

O個2招技我都學左.點解好似無唔同.係唔係要升到第2層先得

果兩招系我覺得型先學..   我都覺得冇乜唔同...   所以有一招冇理到   學多招遠功既東風

[ Last edited by 鋒 on 2006-4-17 at 06:08 PM ]
回復 支持 反對

睇過好多post 之后
發現  用東風(遠攻)  怒劈華山(暈人)  同旋風斬(范圍)  系好d既
因為我唔知其他兩招有乜用=_=""
都好似系近攻...
所以唔想跟人學華山既人可以學其他果兩招既其中一招

但系有冇高手話我知   其他果兩招既特別之處?
回復 支持 反對

華山要高lv 暈人既機率先高嫁好似...
回復 支持 反對

玩耐d就會知點加點嫁la..
試下跟人加一排   唔掂再開個自己加過@@
我覺得敢好d
回復 支持 反對